Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Hvorfor skulle det lig graves op?

Populær
Updated
Hvorfor skulle det lig graves op?
Hvorfor skulle det lig graves op?

Bakteria redder sig en vaskeægte bundkarakter for et album med tekster, som bandet selv finder splatterklamme og groteske, selvom de blot er debile og umådeligt dårligt skrevne.

Kunstner
Titel
Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate!
Dato
13-11-2009
Distributør
Trackliste
Defecate! Suffocate! Mutilate! Masturbate!
Platypus Bestiality
Sea Corpse
Shit Vomit Enema Orgy
Feed Feces to the Foetus
Colostomy Hemorrhoids
Kill, Fuck
Crib Deth
Castrate with a Rusty Skate
Sloppy Fifths in a Pus Filled Twat
Feed the Starving with the Rich Man's Vomit
Shit on My Pubes
Shit in The Pussy
Chromosomes in the Toilet
Hospital Fuck-Fest
Mutant
Karakter
0

Dette mexicanske band er virkeligt svært at tage alvorligt. På bandets myspace er der flere modstridende oplysninger, som fx at bandet blev dannet i 1992 (et andet sted er nævnt det nok mere korrekte 1990), men at den håbløse musik, som først udgives nu, er indspillet i 1991. Bandet har hverken styr på egne facts, ligesom de heller ikke har styr på musik eller evnen til at provokere.

Bandet skriver, at de ikke skammer sig over deres tekster – her hentyder de til det perverse og anstødelige indhold, men Autopsy, Cannibal Corpse og mange andre har ligesom præsenteret dette område flot allerede. De skulle hellere skamme sig over den pinlige opbygning og den af og til elendige grammatik. Der kan lige blive plads til to af deres tekster for lige at se niveauet og ensartetheden i opbygningen:

  • ”Shit - shit - shit on the pussy. Shit - shit - shit in the pussy! Shit - shit - shit on the pussy. Shit - shit - shit in the pussy! Arrrrrhhh!”

  • “Chromosomes in the toilet! Chromosomes in the toilet! Chromosomes in the toilet! Uuuurrrrhhhhh”


Og hvorfor skal musikken udsendes NU, når den har været gemt væk i 18 år? En ting er at provokationen ikke lykkes, og at man tvivler på sandheden i at forsanger Umberto skulle have dræbt en fan med et håndvåben i forbindelse med en koncert i Juarez, Mexico. Men musikken er et gumpetungt forsøg på lave rå, og afskyelig metal, og lyder som var den optaget med en båndoptager uden for døren til bandets øvelokale. Pladen måtte høres i etaper for ikke at falde i søvn.

Det eneste positive, der kan siges om bandet, er at deres illustrationer af medlemmerne egentlig er ganske kunstneriske.

Bandet har begået en video i – uha, nyskabende! – øvelokalet, da bandet efter eget udsagn er trætte af pæne videoer fra taber-bands. Og så er gutterne maskerede, bare så vi ikke brækker os over deres grimme fjæs. Jamen, tak fordi I tænkte på os!