Hyggestund med tandløs tequila

Populær
Hyggestund med tandløs tequila

Tequilaen smager faktisk godt, men den har måske ikke så meget bid, som Vince Neil selv tror om sit soloalbum 'Tattoos & Tequila'.

Kunstner
Titel
Tattoos & Tequila
Dato
04-06-2010
Distributør
Genre
Trackliste
01. Tattoos & Tequila (album version)
02. He's A Whore (CHEAP TRICK)
03. AC/DC (SWEET)
04. Nobody's Fault (AEROSMITH)
05. Another Bad Day
06. No Feelings (SEX PISTOLS)
07. Long Cool Woman (THE HOLLIES)
08. Another Piece Of Meat (SCORPIONS)
09. Who Will Stop The Rain (CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL)
10. Viva Las Vegas (ELVIS PRESLEY)
11. Bitch Is Back (ELTON JOHN)
12. Beer Drinkers and Hell Raisers (ZZ TOP)/bonus
Fotograf
Jacob Dinesen (foto 2-5. KB-Hallen 09)
Karakter
2

Vince Neils soloalbum er betitlet nøjagtig som hans selvbiografi, og man kan også hurtigt få den tanke, at skiven blot er en slags reklame for bogen, da der kun er tale om to originale sange, mens resten er cover-numre.

Kunstnerne der dækkes tæller alt fra Sweet, Elton John og Elvis til Sex Pistols, Aerosmith og ZZ Top. Der er selvfølgelig samarbejdet med kompetente musikere og producere, så lyden er fin, men også lidt ufarlig og uden rock 'n' roll-attitude og lysten til at lege og bryde rammerne.

De to nye numre tæller titelnummeret, der rocker udmærket og har Vince Neil-stemplet i forhold til det catchy omkvæd, som man meget hurtigt kan synge med på. Men om han stadig kan score på at synge "I dream about your booty - Yeah, I can't wait until you do me", kan man sikkert få et indtryk af i den kommende bog.

Det andet nye nummer er en ballade - én, der ikke har klaret cuttet hos de andre i Mötley Crüe. Også den sang er faktisk en ørehænger. Intet opsigtvækkende, men måske som den ene sang, man faktisk tager sig i at nynne glad med på efter at have været tvunget til at høre den i en elevator.

Faktisk er pladen ganske god til at have med i boom-box'en, når popfolkets Nik & Jay skal overdøves på stranden eller i parken. Og man af en vis barmhjertighed ikke vil udsætte andres sarte ører for Slayer. Men den scorer intet på mod, originalitet og fanden-i-voldskhed.

Her får du muligheden for at høre titelnummeret og se en blonderet, tattoveret tøs: