Katla nytænker pentagrammet

hvadviskullehavehaft

Katla har sammen med et vegansk pizzaria i København udgivet, hvad der tegner til at blive til årets fysiske udgivelse.Vi vurderer i en lynanmeldelse, om det er lykkedes. 

Kunstner
Titel
Katla X Pow Pizza
Dato
12-02-2021
Trackliste
1. Vegansk Mozzaralla
2. Vegansk Pepperoni
3. Jalapeños
4. Tørret chili
5. Hvidløgsdressingspentagram (eller er det?)
Karakter
5

Det danske band Katla udsendte i går en pressemeddelelse til nærværende magasin om bandets nye samarbejde med Pow Vegan Pizza på Nørrebro. 'Pentagrampizzaen', også tituleret 'Katla pizza', ville være at finde på menuen allerede fra dags dato (den 12.02.2021) klokken 14. Der blev opfordret til, at vi kunne skrive om dette, hvis vi fandt det lige så underholdende som bandet selv. Og det skal da ikke hedde sig, at Danmarks mest opinionsdannende metalmagasin ikke skulle både dele men også anmelde det 'kærlige, sataniske budskab', som Katla selv kalder det.Her på Devilution er vi jo selvfølgelig ikke så folkelige og uopdragne, at vi spiser pizza klokken 14. Derfor ventede vi til aftensmadstid, altså 18-tiden. Og som lovet var pizzaen da også at finde på menuen. Vi bestilte derfor en enkelt med udbringningsservicen Wolt – for hvem drister sig ud i en omverden med -10 °C og corona-bakterier overalt? Pizzaen ankom 15 minutter for sent, men pizzabude er naturligvis corona-samfundets supermænd, og her på magasinet er vi ikke typerne, der brokker sig over, at en underbetalt mand i lycra ikke kommer med vores fastfood til tiden.

Nu kommer vi altså til skæbnestunden. Pizzaen bæres forsigtigt ind fra dørmåtten, hvor den corona-venligt er afleveret. Jeg åbner bakken. Og ser til min rædsel ...

IMG 8217

... at Katla måske skulle have øvet én gang til med pizzabageren, hvordan et pentagram ser ud. Men alright. Pow laver nogle af byens bedste veganske pizzaer, og der var nok chili på vennen til at bringe tårer frem i øjenkrogene på selv den hårdeste satantilbeder (men nok også fordi han for tiden,grundet manglende adgang til koncerter, er lidt grådlabil ). Den er tæt på en 666'er – men for den karakter kræver vi altså større dedikation til mørkets fyrste.