Nærmest ulideligt

Nærmest ulideligt

Dragonforce er tilbage med en ny sanger, og det er der bestemt ikke kommet et godt resultat ud af.

Kunstner
Titel
The Power Within
Dato
16-04-2012
Distributør
Trackliste
01. Holding On
02. Fallen World
03. Cry Thunder
04. Give Me the Night
05. Wings of Liberty
06. Seasons
07. Heart of the Storm
08. Die by the Sword
09. Last Man Stands
10. Seasons (Acoustic Version)
Karakter
2

Der skal da ikke være nogen tvivl om at medlemmerne i Dragonforce er sindssygt dygtige musikere. Guitaristerne Herman Li og Sam Totman nyder stor respekt for deres imponerende evner på spaderne, og det er bestemt velfortjent.

Fire år er gået siden forrige album 'Ultra Beatdown', og mange fans har sikkert ventet i spænding på det nye album, 'The Power Within' med den nye sanger Marc Hudson. Men man skal desværre være ualmindelig glad for powermetal, hvis man hilser Hudson velkommen i bandet.

'The Power Within' starter sådan set glimrende nok ud i den vanlige stil. Der er smæk på på tempoet og musikken er fuld af obligatorisk og vanvittige guitarsoli. På skivens femte nummer 'Wings of Liberty' går det bare helt, helt galt. En ballade så rædselsfuld, man vitterligt skulle tro, at Dragonforce overvejer at stille op til Melodi Grand Prix. Marc Hudsons vokal er simpelthen ikke til at holde ud at høre på, og det bliver kun værre på endnu en ballade, 'Last Man Stands'.

Dragonforce har kaldt sig selv for "Bon Jovi on speed", det må man sgu sige passer meget godt, for 'The Power Within' er fyldt med så ømme sange man vrider sig i krampeagtige smerter. Desværre, for når de virkelig vil spille metal, så kan de også spille metal. Nummeret 'Give Me the Night' er ganske habilt spillet, med elementer af speed og thrash, her lyder de næsten som forbillederne i finske Stratovarious, der om nogen, virkelig ved hvordan power metal skal fyres af.