777

Populær
777
Bæstets nye nummer? Ihvertfald når man læser Lars Schmidts anmeldelser af det nye album fra Dragonforce. Ja! Dragonforce kan rent faktisk godt spille lige så hæsblæsende, hårrejsende hurtigt, som de gør på nu i alt tre albums. Det overværede Heavyjam.dk's udsendte for et par år siden i London, og det gjorde nogle hundrede københavnere også for et lille års tid siden, da de spillede i rigets hovedstad.

Dragonforce har gjort det nærmest umulige: at vinde voldsom anerkendelse hos anmeldere og pladekøbere i deres hjemland, England. Det er stort set kun Iron Maiden, der har opnået det inden for dén genre. Og det er jo i og for sig flot nok. Men Dragonforce appellerer på ingen måde til denne anmelder.

Fart og høj hastighed frem for alt. Og dumme, intetsigende "tralalala"-melodier. Og Dragonforce har ikke rykket sig en meter fra første album og frem til dette tredje, "Inhuman Rampage", som udkom den 9. januar. Ret beset har de stressende englændere kun lavet ét nummer, og det gentager de så på tre albums. The same old song. Lige så hæsblæsende og røvsygt som altid. Den forholdsvis høje karakter er givet på grund af guitaristernes tekniske færdigheder. De spiller stærkt, Herman Li og Sam Totman. Til gengæld gør de det helt uden sjæl.

Kunstner
Titel
Inhuman Rampage
Distributør
Forfatter
Karakter
2