Skuffende ringe tysker

Skuffende ringe tysker

Udo er muligvis legendarisk, men nyeste single viser, at han langtfra er fejlfri.

Kunstner
Titel
Leatherhead
Distributør
Trackliste
01. Leatherhead
02. Rock'n'Roll Soldiers
03. Free Or Rebellion
04. Run!
Forfatter
Karakter
1

Knap en måned før, at 'Leatherhead'-singlen med selveste U.D.O. dukkede op i postkassen (som reelt var en mailboks, det andet lyder bare bedre), opdagede denne anmelder Accept-albummet 'Metal Heart', der i løbet af en enkelt gennemlytning også fik samme undertegnedes heavy metal-klassiker-mærkat klistret lige over det smukke 80'er-covernummer.

Altså det helt rigtige tidspunkt for U.D.O., hvis han skulle charmere sig (musikalsk!) ind hos anmelderen (stadig mig). Og hvordan kunne han dog svigte, fejle, dumme sig og ydmyge sig selv på sådan en gylden mulighed, som sender den direkte i skraldespanden (den virtuelle desværre)? Den tyske mester i snerrende vokal, one-liners metalomkvæd, og læder skuffer i helt grotesk grad med pinligheder og katastrofalt ringe/gumpetung metal, med afslutningen 'Run' som en decideret ubegavet rædsomhed. Ved King Diamond hvor skulle hr. Dirkschneider dog skamme sig!

Man kan kun håbe på en dårlig generalprøve
Heldigvis er singlen kun en forløber for selve skiven 'Rev-Raptor',
der udkommer den 20. maj – og tre ud af fire numre b-sider/ekstranumre/hvad-det-nu-hedder-nutildags-hvor-internettet-har-fjernet-det-eksotiske-i-den-slags, så man kan håbe på en højere standard når selve skiven kommer.

Men på den anden side er titelnummeret 'Leatherhead' altså omtrent lige så lamt som resten, og man kunne jo være fræk nok til at antage, at det som singleudspil også er et af de skarpeste numre – men i hvert fald også et lamt et af slagsen.

Skuffelse er det helt rigtige ord!