Spild af verdens ressourcer

Populær
Spild af verdens ressourcer

Mighty Music har tegnet kontrakt med ringvraget Chris Holmes (ex-W.A.S.P.). Som om det ikke var slemt nok, har man valgt, at det første album udelukkende indeholder allerede udgivet materiale. Det er pinligt ringe.

Kunstner
Titel
CHP
Distributør
Trackliste
“Loser”
“They All Lie And Cheat”
“Way To Be”
“Down In The Hole”
“Shitting Bricks”
“Get With It”
“Let It Roar”
“Born Work Die”
“502”
“TFMF”
“Shitting Bricks (live)”
“Let It Roar (live)”
Karakter
0

Chris Holmes var en gang for længe, længe siden guitarist i W.A.S.P. Siden har han blandt andet spillet sammen med den ligeledes tidligere guitarist i W.A.S.P Randy Piper i Randy Piper’s Animal. Mest kendt er Chris Holmes dog måske for at have optrådt som en komplet idiot i heavy metal-dokumentaren ’The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years’.

Chris Holmes er i det hele taget mere kendt for at give mærkværdige interview og komme med åndssvage racistiske bemærkninger, end han er for at have bidraget verden med noget som helst af musikalsk værdi. Han kan til tider godt spille en udmærket heavyspade, men han bidrag til W.A.S.P. i sin tid var kun i beskedent omfang af kompositorisk art, hvor det stort set var Blackie Lawless, der stod for alt det, der rummede den mindste kvalitet på såvel musik- som tekstsiden.

Nedtur

Det seneste mange år har Chris Holmes åbenbart levet en noget omtumlet tilværelse uden særlig megen succes. Han er flyttet til Europa, men det har vist mest karakter af en flugt ud af USA forårsaget af hans tåbelige racistiske bemærkninger om den afroamerikanske befolkning. Han har udgivet et par ringe album, hvoraf det første, ’Nothing to Lose’, havde nu afdøde Phil ”Philthy Animal” Taylor (ex-Motörhead) på trommer.

Men nu er Chris Holmes altså blevet signet af danske Mighty Music. Det synes ikke at være en god idé. OG det synes i den grad slet ikke at være nogen god idé, at første udgivelse alene består i genudgivelse af sange fra Chris Holmes' to soloudspil. Det kræver nærmest en forklaring.

’CHP’ indeholder fire sange, der også er at finde på førnævnte ’Nothing to Lose’ fra 2012, og seks sange fra albummet ’Shitting Bricks’ fra 2015. Hertil er der to liveindspilninger af to sange, der i studieversionerne også er at finde på ’Shitting Bricks’.

Chris Holmes ligner en bums, han opfører sig nok også som en bums, han synger så elendigt, som man kunne forvente af en bums, og hans musik er elendig, omend han dog stadig kan spille guitar.

Hvorfor udgive et så ringe album?

Skulle enkelt være interesserede i en beskrivelse af indholdet, så kan det nævnes, at der fra ’Nothing to Lose’ er hentet den ringe, men dog ikke helt forfærdelige ’Way To Be’.Fra samme album er hentet den forfærdeligt ringe ’They All Lie and Cheat’. Den er der lavet lidt spas med på YouTube, hvor folk har klippet animation ind. Men det vokale input fra datteren (?) og hunden er autentisk nok. Det er også på den indspillede lyd. Det bliver det hele ikke mindre pinligt af.Fra albummet med den mundrette titel ’Shitting Bricks’ bliver vi beriget med udødeligheder som ’Let It Roar’, der også byder på en mindeværdigt ringe video:og bundskraberen ’Born Work Die’:De to liveindspilninger er af sangene ’Shitting Bricks’ og ’Let It Roar’. Begge lyder, som om, de er optaget med en ikke særlig vaks mobiltelefon. Det er katastrofalt ringe.

Det er vanskeligt at få øje på købere til dette sørgelige produkt. Det hele burde være en joke, men er det nok desværre ikke.

At anvende plastic, papir, arbejdskraft m.m. på udgivelse af dette elendige produkt er i sandhed et eklatant ressourcespild.