Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News, Del I

Updated
Breaking Banger News, Del I

Slash & Co. i Velvet Revolver overhaler Axl Rose & hans Guns N' Roses. Det går raskt fremad for de gamle Guns N' Roses medlemmer i bandet Velvet Revolver, der har fået indspillet tolv sange til deres debut album, der skal udkomme på RCA Records den 27. april. Albummet, der bærer arbejdstitlen "Comrades", er produceret af Josh Abraham (Staind, Limp Bizkit) og mixes af den berømte mixermester Andy Wallace (Nirvana, Sepultura, Slayer m.m.fl.). Dermed ser det - ikke skide overraskende - ud til at Velvet Revolver's album vil udkomme før Axl Roses's parodisk længe ventede Guns N'Roses album, "Chinese Democracy".

Velvet Revolver består fremdeles af ex-Guns trioen Slash(billedet), Duff McKagan og Matt Sorum samt sanger Scott Weiland (Stone Temple Pilots) og guitarist Dave Kushner (kendt fra Suicidal Tendencies og Duff's band Loaded).

På rygtefronten nævnes en Velvet Revolver forårsturné i Japan, Europa og USA, samt en mulig headlinertjans på Ozzfest touren 2004 i Amerika!

I en anden Guns N'Roses relateret sammenhæng kan det i øvrigt nævnes, at der ifølge den danske afdeling af Universal Musics releaseliste udkommer to Guns-dvd'er på næste mandag, den 12. januar: "Welcome To The Videos" og "Use Your Illusions". Forhåbentlig har vi en anmeldelse med der - eller i hvert fald i ugen efter.

Menu