Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Updated
Breaking Banger News
Velvet Revolver har ikke glemt Guns N' Roses, Stone Temple Pilots og... Nirvana! "Allstar bandet" Velvet Revolver - med Slash, Duff og Matt Sorum fra det gamle Guns N' Roses og forsanger Scott Weiland (Stone Temple Pilots) samt Dave Kushner (ex-Suicidal Tendencies m.fl.) - har netop startet deres USA turné, i LA i sidste uge - og det med en sætliste, som både inkluderer gamle Guns-favoritter som "Mr. Brownstone", "Used To Love Her" og "It's So Easy" samt STP-numre som "Crackerman" og "Sex Type Thing" og (som sidste ekstranummer) "Negative Creep", som oprindelig blev indspillet af Nirvana på deres debut album "Bleach" i 1989. Men Velvet Revolver er slet ikke et rendyrket cover band, bandet inkluderede således ti egne kompositioner i sættet på the Roxy i LA!

USA turneen har betydet udsolgt på stort set alle de spillesteder, som Velvet Revolver vil gæste i juni/juli, og bandet har såmænd også fået booket live optrædener på både the Dave Letterman Show og the Howard Stern Show.

Velvet Revolver udgiver deres debut album "Contraband" den 7. juni og i den kommende udgave af Heavyjam.dk vil du kunne læse det første af to eksklusive interview-dele med bassisten Duff McKagan, der taler frit fra hans nu sundere lever om både de gamle Guns-dage og om hans forhold til sanger Axl Rose i dag samt - naturligvis - historien om Velvet Revolver.

I juni måned lancerer vi også en svært tyk Velvet Revolver konkurrence, så... hold øje for Hulen da!

Menu