Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Heavyjam.dk holder pause!

Updated
Heavyjam.dk holder pause!
Ja, desværre... og i minimum 14 dage! Heavyjam.dk har smidt tunge nyheder, anmeldelser, MP3 links etc. i nakken på vor over 2500 modtagere i snart et helt år (næsten) hver uge, men nu bliver vi desværre nødt til at holde en lille pause. Redaktøren skal afslutte et "lille" projekt andet steds, så Heavyjam.dk må få lov at hvile lidt - i minimum 14 dage, måske nok længere.

Af gode nyheder (oi, er der flere?? - læserne) kan dog meldes at undertegnede drager til Amsterdam om en lille uges tid for at tage til lyttefest i Amsterdam, hvor et par gamle rock'n'rollere ved navn Slash og Duff fra bandet Velvet Revolver (bill.) vil spille deres debut album, "Contraband" for nogle inviterede pressefolk. De giver vist også en øl og et interview, tror jeg.

"Contraband" udsendes den 8. juni med singlen "Slither" som forløber den 12. april. Heavyjam.dk vil holde læserne orienteret om dette projekt, der bl.a. også har sanger Scott Weiland (Stone Temple Pilots) i line-uppet - når vi ellers er tilbage igen. Desuden barsler vi med andre interessante projekter, men der er lige nogle eventuelle samarbejdspartnere, som først skal rundes, hvis & såfremt...

Nyd freden (fra heavyjam.dk), tjek de fede features i dette nummer og giv de første forårsdage noget fuld skrue fra din helt egen tunge playliste!

Menu