Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Regarding Ambiguity – Dusk (feat. Joachim Møller Jensen)

Updated
regarding Ambiguity2

Screamooverflødighedshornet er gavmildt som aldrig før. Vi byder på en storslået premiere fra danske Regarding Ambiguity.

Titel
Dusk
Dato
23-03-2023
Forfatter


For snart længe siden nævnte vi Regarding Ambiguity i en af vores korte overbliksartikler. Nu rører bandet endelig på sig i gen i indspilningssammenhænge. For et par uger siden var undertegnede et smut forbi Ungeren for at opleve bandet, og her blev vi trakteret med spritnye numre. Særligt et imponerede. ‘Dusk’, hvor forsanger Oliver Stokholm blev gæstet på scenen af Joachim Møller Jensen, et navn, der stikker ud i den københavnske undergrund. Tidligere har de de to delt forsangertjansen i desværre hedengangne Cartographs, og nu mødes de om mikrofonen igen.

Bandet har forklaret os, at de specifikt har forsøgt at inddrage Jensen i så vid grad som muligt, for ikke blot at have en gæsteoptræden på en ti-femten sekunder, men derimod at skrive en sang med begge vokaler i front.
Dette giver også særlig mening, da ‘Dusk’ skal ses som et companion piece til den allerførste single Regarding Ambiguity udsendte: den fortryllende ‘Dawn’.
‘Dusk’ veksler flydende mellem de to, og ligesom vi oplevede det på scenen, er det en fornøjelse at høre de to stemmer blande sig i studieoptagelsen.Albummet er indspillet hos Sunsetter Studios i Bremen, mixet og masteret af Jack Shirley i Atomic Garden Studio (Deafheaven, Ultha, Wiegedood, Touché Amore) Oakland, Californien og udkommer i foråret. Visualizer er skabt af Oliver Stokholm.