Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2018: Audn

Populær
Updated
Copenhell 2018: Audn

Årets eneste islandske band er, tidligere Wacken Metal Battle vindere, Auðn og vi fik en snak med Aðalsteinn Magnússon om hvad de forventer sig af sommerens besøg i København. De længes efter Danmark.

Kunstner
Forfatter

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Copenhell?

En anmodning om, Island igen skal sejle under dansk flag, et dybfølt håb om at Island igen kan komme under de kongelige danske vinger. Dette sociale uafhængighedseksperiment har bragt os intet andet end korrupte bankfolk og gæld. Derefter følger ca. 50 minutters storslået islandsk black metal

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?

Klarhed om absolut dominans.

Hvad er det værste der kan ske under jeres koncert?

Det usandsynlige scenario der efterlader usikkerhed om absolut dominans.

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

Vi vil spille et sæt bestående af sange fra vores seneste værker blandet med det hårde fra vores debutalbum, bered jer Copenhell!

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen?

Ja, vi bliver til hele festivalen, så dagene vil være fyldt med koncerter. At the Gates, Suffocation, Ozzy og Ghost er helt sikkert blandt de bands vi skal høre.

Hvordan oplever du forskellen mellem små indendørs koncerter og de store udendørs sommerfestivaler?

Jeg synes, at det er et spørgsmål om følelsen koncerten giver, en indendørs koncert er i de fleste tilfælde en mere intim oplevelse, samtidig er vores mål at genskabe denne følelse under åben himmel.

Hvad forventer I jer af festivalen?

Jeg har været der en gang før som gæst, så jeg ved at der er en fantastisk atmosfære og ditto mad, fra Warpigs. Alt i alt, er det bre fedt at være der, og vi håber på fuldt fremmøde når vi spiller for vore tidligere landsmænd.