Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Hatesphere skifter forsanger

Populær
Updated
Hatesphere skifter forsanger
Hatesphere skifter forsanger

Efter kun to år i front har Hatesphere valgt at udskifte Jonathan "Joller" Albrechtsen med Morten Kruger Madsen fra århusianske Mevadio

HateSphere vandt for nylig ”Bedste Album” og ”Bedste Video”  ved Danish Metal Awards for det anmelderroste album ”To The Nines”, men melder nu ud, at Jonathan ”Joller” Albrechtsen forlader bandet. Jonathan erstattes dog midlertidigt af Mevadios frontmand, Morten ”Kruger” Madsen.

Trods Jonathans afsked har HateSphere ingen planer om at stoppe og tager onsdag d.24. februar til USA for at tournere en måned med vennerne i The Black Dahlia Murder, Obscura og Augury.

Derudover er bandet glade for at kunne annoncere deres nye UK agent, Ian Shaw fra Factory Music, som huser bands som Children of Bodom, Exodus m.fl.  Der arbejdes pt. på flere datoer i UK og resten af Europa efter sommeren..

På bandets myspace kan man læse uddybende udtalelser fra HateSphere, hvor det forklares at Joller simpelthen ikke kunne finde tiden og det rette engagement til HateSphere, når der også var et andet band og arbejdet at passe.

Når bandet returnerer fra sin US-tour vil der blive afholdt auditions for at finde den nye frontmand.

Kunstner