Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #80

Updated
House of Franco #80

Jens anmelder denne gang The Shrine/Commie Cowboys-koncerten i Ungdomshuset samt Forced Kill

Kunstner
Titel
The Shrine/Commie Cowboys + Forced Kill

7/10 : The Shrine (US) + Commie Cowboys (K-Town) @ Ungdomshuset, Dortheavej 61


The Shrine spillede dagen før i Pumpehuset som support for Fu Manchu, men Ungeren-bookeren Rhona viste sig som en sand troldkvinde/regnbuedæmon og fik sat et ekstra show op med Venice Beach-trioen op på Dortheavej.

Men først fik vi lige en halv times solid hardcore punk med de lokale Commie Cowboys, der spillede adskillige håndmadder fra deres eminente debut 7"’er. Drengene leverede no-bull entertainment fra start til slut, selvom de virkede en anelse smadrede.

Jeg kendte ikke noget særligt til de langhårede skate punk stoners i The Shrine, men de havde godt fat i min strube fra de allerførste riffs. Tunge 70’er Sabbath-agtige fuzzrock angreb blev blandet sublimt med hardcore punk-energi, der ledte tankerne hen på Annihilation Time og senere Black Flag. Der var endda plads til Thin Lizzy-covers!

‘Cock punk’ råbte jeg på et tidspunkt i overkåd begejstring over denne fantastiske trio, der mere end lyste op på denne triste søndag. En af årets helt store koncerter, fesne Fu Manchu kan da umuligt ha haft en chancen dagen før i Pumperen. Resten af natten var en stor heavyhyldest over DJ-anlægget med de herlige amerikanske gutter, som forstod at feste igennem. Jeg vågnede op senere på morgenen i et hjørne, smadret men mere end tilfreds.


Forced Kill - Armed To The Death mc (Deadbangers Productions)

I sidste udgave af House Of Franco anmeldte jeg to kassettebånd fra det flittige københavnske Deadbangers-selskab, nemlig Death Rides A Horse og Battery.

Denne udgivelse består af to demoer fra 2009 og 2011 med finske Forced Kill. Som Battery specialiserer Forced Kill sig på fornemste vis i 80’er-thrash, som vor mor lavede den, når hun var på sexferie i Bay Area, Californien.

8 knusende hurtige tracks i Sadus-stilen tilsat en anelse Artilley, der er udført med en nådesløs aggressivitet med en blændende sans for nakkemuskeldræbende hooks. Endnu en vinder fra Deadbangers. Så ned i Rockuglen og hiv straks 30 dadler op af lommen, hvis du kalder dig en sand thrash metal-freak. Og det gør du vel?