Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #96

Populær
Updated
House of Franco #96

Jens skriver i ugens House Of Franco om den nye københavnske dødsdoom/bong-metaltrio Reefer og deres debutdemobånd.

Kunstner
Titel
Reefer: Bow Before the Altar of the Drugs'
Genre

Reefer: 'Bow Before the Altar of the Drugs', MC (Smoked Productions)

Jeg så Reefer's debutshow den 23. februar på Loppen, da bongpsykopaterne spillede sammen med Lord Vicar og Wounded Kings, og var svært imponeret over deres sæt. Som ovennævnte foto beviser, solgte de ikke bare deres demo for kun 40 kr, men der var også inkluderet en joint i 'pakken'. Showet var i øvrigt en pre-Heavy Days In Doomtown-ting. Alle Devilutionlæsere som ikke befinder sig til den festival i maj, får skridtprygl af undertegnede.

Reefer er lidt et all-star band fra den københavnske metalundergrund og består af folk fra Undergang, Mold og Scavenger Brats. Her kalder de sig dog Inhalator, Weed Wizard og Grim Reefer. Gade vide, hvad de har indtaget for at finde på de navne.
 
Min første tanke, da jeg så bandet og hørte båndet, var Grim Reefer aka David Torturdøds andet projekt med Takashi fra Anatomia, der hedder Wormridden (tidligere anmeldt i House of Franco). Som med Reefer har vi her at gøre med ultra tuuuung dødsdoom. Reefer er måske knapt så smadret og trækker måske heftigere på lidt Sabbath-vibe. Fans af københavnske sludge doomers som Bottom Feeder og Torchlight kan roligt investere i dette 25 minutter lange sublime nedturstrip ned i sumpen/hampen.
 
Don't fear the Reefer!