Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Slayer til Copenhell 2012

Populær
Updated
Slayer til Copenhell 2012
Slayer til Copenhell 2012
Slayer til Copenhell 2012
Slayer til Copenhell 2012
Slayer til Copenhell 2012

Devilution kan i samarbejde med LiveNation løfte sløret for nogle af navnene til Copenhell 2012, deriblandt nogle af de helt store!

Spillested
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen (arkiv)

{movremote width="654" height="368" usefullscreen="true" shownav="true" autostart="true"}http://cobdinesen.net/filer/SLAYER2.mov{/movremote}

COPENHELL er stolte over at kunne præsentere endnu en metalmastodont, ja et af de største metalbands nogensinde, til 2012’s lineup. Thrash-legenderne fra Slayer kommer til Refshaleøen til sommer, og dermed får COPENHELL’s fans deres højeste ønske opfyldt (ifølge en brugerundersøgelse foretaget her i efteråret var Slayer det mest ønskede band).

Udover Slayer gæstes Refshaleøen i juni måned næste år også af selveste Marylin Manson den danske metalfestival. Ikke siden Frank Zappa, Twisted Sister og Judas Priest har et band chokeret den amerikanske befolkning i en sådan grad, som Marylin Manson gjorde da han udløste sit kontroversielle, teatralske musikalske udtryk med debutpladen "Portrait Of An American Family" i 1994. Det eksploderede i hænderne på den politisk korrekte nation da "Antichrist Superstar" ramte markedet i 1996 og siden da har Marylin Manson, på godt og ondt, været et af de allerstørste navne indenfor rock- og metalgenren. Marylin Manson gæster Danmark og Copenhell med et helt nyt album i ryggen. "Born Villian" udgives i februar måned næste år, og der er derfor i den grad lagt op til Manson-feber i hovedstadsområdet til sommer.

USA leverer også Killswitch Engage til dette års udgave af Copenhell. Bandet, der har ry for at være med til at grundlægge metalcore-genren, har vundet masser af priser og er voldsomt populære i hjemlandet. Her har de også solgt over en million plader! Ligesom Marylin Manson forventes det også fra Killswitch Engage, at de har en ny plade ude i løbet af foråret 2012.

Det sidste band i denne omgang er finske Korpiklaani. Det er finsk folkemetal, og annonceringen af Korpiklaani falder godt i tråd med tidligere navne som Suicidal Tendencies. Det er de skæve navne, der er med til at give festivalen dybde og bredde. I Finland er Korpiklaani meget populære, og når man har oplevet det vikingetogt, der følger når bandet går på scenen på Wacken, så må man bøje sig i støvet for, at de har yderst trofaste og dedikerede fans.

Allerede onsdag offentliggør Copenhell endnu et navn. Glæd jer!