Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt fra Vestfronten: Validor

Updated
Validor Triumph

For første gang drager Nyt Fra Vestfronten til de græske øer, og her møder vi en ægte mytisk helt i bandet Validor.

Heltemusik for helte og af helte – sådan er græske Validor. Det er knyttet-næve-i-himlen-omkvæd og episke riffs. Det er musik til slagmarken!

Er det et band, der ser sejt eller farligt ud, og kan de måske køre knallert?

Altså, det er kun en mand, men han tager kampen op mod alle de seje, og han er græker, der dyrker nordisk mytologi. Sådan en enmandshær er altid sejt og meget heltemodigt. Og han hedder altså Odi Thunderor

Validor Band

Men har de et navn, der lyder sejt, når du fortæller om det til dine venner?


Man skal håbe på, at man har venner, der ikke hører rigtigt efter og bare forestiller sig, at en Validor er sådan lidt som Predator, fordi det har samme endelse.

Har de et navn, der ser godt ud, når du skal skrive det bagerst på dit kladdehæfte?


Det kendetegner et godt bandlogo, at hvis man får lavet det i metal, vil ens fjender skære sig på det, lige meget hvordan det rammer dem, når man bruger det som kastestjerne. Og sådan et bandlogo har Validor!

Validor Logo

Hvad kan jeg sætte på min battlevest, og hvad kan jeg have under den?

Der er blod på den  T-shirt, du skal have på under vesten, og vi ved, at det er ægte blod fra de mange fjender, som Validor-Odi har nedlagt med sværd. Det har endda også sprøjtet på kassettebåndene, som man kan erhverve sig musikken på.

Validor Shirt

Validor Red Cassette

Hvis du nu kun vil høre et enkelt nummer, så skal du starte her:

Man skal høre ‘The Ten Thousand’ mindst titusinde gange, fordi det lyder som en kendt heltemodig amerikansk kvartet:Og hvis du nu bliver fanget, så går du i gang med hele diskografien i denne rækkefølge:

Du skal have hele triumfen med! Ja, den hele! Hele det episke slag med den storslåede sejr.Du skal lytte til dette band, når du er træt af dinosaurerne i:

Manowar – luk øjnene og lad, som om, du ikke har læst den her tekst. Men forestil dig, at du svinger det tohåndssværd, mens du lytter til bandet. Det er så meget Manowar uden helt at være Manowar. Og ja, et sted i det amerikanske vildnis står Eric Adams lige nu med sin bue og pil og får tics i sin kind, fordi noget forstyrrer hans verdensbillede, og han griber knoglen og kaster den efter Joey DeMaio, som spænder triceps og biceps, før han nikker. Noget er ikke som det skal være, og intet band er over Manowar, eller ved siden af Manowar.