Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nyt hovednavn til 1-Day Hardcore Showdown 2013!

Populær
Updated
Nyt hovednavn til 1-Day Hardcore Showdown 2013!

I samarbejde med 3rd Tsunami er vi stolte af at kunne føje et af de mest indflydelsesrige punk/hardcore-bands nogensinde, til plakaten for 1-Day Hardcore Showdown.

Kunstner
Spillested
Dato
17-08-2013
Koncertarrangør
Forfatter

Misfits har i langt over 30 år inspireret et væld af artister - blandt andet som grundlæggere af horror-punk genren - og har i alle sine mange inkarnationer fra 1970'erne frem til i dag formået at gøre sig bemærkede. De fleste ved nok, at Metallicas afdøde bassist, Cliff Burton, var stor fan af bandet, og Metallica har efterfølgende indspillet tre Misfits-fortolkninger, 'Last Caress', 'Green Hell', 'Die, Die My Darling'.

Misfits trækker på tematikker fra science fiction, horror- og ikke mindst B-film og koger det sammen i en musikalsk fusion der trækker ligeligt på punk rock, heavy metal, hardcore punk og 1950'er rockabilly! Ikoniske på alle fronter - i udtryk som i udgivelser - står bandet som én af de mest stilskabende artister indenfor alternativ musik og i sandhed en regulær institution!

Udover Misfits kan vi offentliggøre yderligere tre navne til årets plakat. Det drejer sig om:

Beyond Pink fra Malmö må betegnes som et ubeskrevet blad herhjemme - men med over 10 år på bagen men har efterhånden bidt sig fast i hjemlandet. Deres seneste album "Pride and Prejudice" fra 2012 vandt Manifestgalens pris for "Bedste Punk Album".

Slöa Knivar fra Malmö er snottet hardcore punk med melodisk flair og en aggressiv og allestedsnærværende indpisker af en frontfigur! Både deres selvbetitlede EP og deres 2 fuldlængder demonstrerer tydeligt hvilken stil der dyrkes. Albummet 'P.S. Du Suger' er netop udsendt og bandet kommer til at turnere flittigt resten af året.

No Love fra Vejle/Fredericia er absolut nyeste skud på den danske hardcore stamme. Faktisk så nyt et skud at der ikke eksisterer noget lyd på bandet endnu. Bandet er dog ikke i tvivl om referencerne; det er old school hardcore der nikker anerkendende til nogle af nutidens stærkeste profiler. Tænk en blanding af Madball møder Trapped Under Ice møder Expire.