Premiere: Parasight

Populær
Premiere: Parasight

Parasight råber verden op og yder modstand på 'De skyder', andensinglen fra deres kommende album. Vi har premiere på musikvideoen her.

Det danske D-beat/hardcore-kvartet Parasight udgav i sidste uge anden single fra deres kommende andet album ‘At leve som hvis der var et håb’, den lige dele arrige og melodiske ‘De skyder’. Bandet har lavet en spritny musikvideo til singlen, som vu nu har eksklusiv premiere på.

Guitarist Allan Tvedebrink har følgende at sige om videoen og sangen:

"'De skyder' er andet udspil fra vores kommende album 'At leve som hvis der var et håb', men også vores første musikvideo nogensinde. Som et gammelt DIY-band ville der ikke være noget mere naturligt end at lave hele lortet selv. Alt er derfor filmet og redigeret af bandet, og vi synes selvfølgelig, resultatet er blevet fremragende! Selve sangen er en af de mere melodiske, man finder på pladen, og den handler om hele konceptet med at lave profit på krig og drab."

Se videoen til 'De skyder' her:‘At leve som hvis der var et håb’ bliver udgivet på LP og digitalt via Indisciplinarian og Modstand Records d. 9. marts 2018, og LP-versionen (begrænset til 500 eks.) kan nu forudbestilles HER.

Med ‘At leve som hvis der var et håb’ leverer den københavnske gruppe en helstøbt metallisk hardcoreplade, der med dansksprogede tekster og politisk engagement indeholder en indigneret systemkritik. Med inspiration fra 1970’ernes danske protestmusik skriver tekstforfatter og forsanger Michael Aagesen let forståelige og antielitære tekster, hvor indholdet står over formen.

‘At leve…’ er produceret af bandet selv, mixet af den svensker producerlegende Fredrik Nordström (Martyrdöd, At The Gates), masteret af Brad Boatright (Nails, From Ashes Rise) og bærer artwork af den tyske kunstner Philip Janta.

Parasight spiller et releaseshow til festivalen Huset Hardcore i Kbh 9. marts, og bandet er ligeledes netop blevet annonceret til den nye hardcore- og punkfestival Ilter Festival til maj i Odense. Flere shows vil blive annonceret i den kommende tid.   

Parasight live 2018:
09.03.18 - Huset Hardcore, Musikcaféen, København
12.05.18 - Ilter Festival, Teater Momentum, Odense