Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"

Populær
Updated
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"
"Hvis jorden går nee, så gør den det med gee"

Forvirringen var total for alle os, der har rådyrket ’Headbang i Hovedlandet’, da Roskilde Festival annoncerede Goat på 2013-programmet, for var det virkelig ”Geden” i egen høje person, vi skulle se?

Kunstner
Titel
- det rigtigte GOAT

Lad os komme til sagen og svare hurtigt på spørgsmålet: Nej. Det var ikke det rigtige GOAT, som Roskilde Festivalens bookere havde fået fat i. Der må være sket en fejl. Det var nemlig ikke ham fra klippet her:I stedet er det nogle svenskere, og selvom musikken ifølge nogle kunne være værre – ja, der går endog rygter på Devilution om, at visse redaktionsmedlemmer går rundt og siger, at svenske Goat laver fin musik - så går det bare ikke. Det er ikke Geden.

En modreaktion må være på sin plads, og under den mundrette titel er der i tidens ånd oprettet et Facebook-event,  der inviterer folk til opråb mod uhyrlighederne:

Det' geden, det' ikk børnetime, men det ku' fandeme være sejt hvis det var!” 

Slaget skal stå på dagen for jordens undergang, og det sker i Aarhus på Escobar. Eller, nu får vi se – altså det med jordens undergang.

Lad os spørge Geden

Devilution så ingen anden udvej end at tage den forurettede ged i tale, for hvorfor var det så slemt, når nu alle kender det rigtige Goat, og alle hader Goat? Geden forklarer:

- Geden gider sgu da ikke, at der er nogle der står og laver en gang verdensmusikbræk. Det kan på ingen måde accepteres, og det kan ikke ties ihjel. Svenskere kan ikke drikke, og de er bedre til alm. hegn end os i Danmark. Verdensmusik kan og vil jeg ikke kende. Alle skal fucking dø, fat det dog menneske, også svensk affald.

På eventet for fredagens arrangement skrives om jordens undergang. Hvis det rent faktisk sker, er det så mon Goats skyld? Og hvilken Goat? Geden holder sig ikke tilbage for et svar eller to.

- Hvis jorden går nee, så gør den det med gee.

- Det er sgu da ikke min skyld, at lortet braser sammen. Der er vist noget med at så’en en flok panfløjtende, tæppeklædte, kogtkållugtende, lamakneppende, et med rette forfulgt mindretal, mener noget. Jeg ved ikke helt i detaljer eller noget, men det er vist en regn af store sten, der skal hamre os i smadder.

- Det er egentligt meget GOAT-agtigt, og jeg finder konceptet pissesejt. Lad det fucking regne med død og ødelæggelse. GOAT håber på, at kvinder og helt nyfødte pigebørn, bliver de første, der bliver knust. Det er fee, når kromosomfejl bliver udryddet før GOAT og andre seje mænd. GOAT skal stå med en lunken kopiøl og skraldgrine, alt imens hele pisset bliver smadret.

Hvis nu det værste, lørdagen bagefter byder på, er tømmermænd og ikke en udslettet verden, er der så noget Roskilde Festival kan gøre for at forhindre en olm dansk ged?

- Jorden GÅR FUCKING UNDER. Hvis ikke, så må ø-tosserne booke den rigtige GOAT, som et plaster på såret. Ellers får jeg lortet lukket ned. Det er jo ligesom det, som hele lortet her handler om. Spil noget GOAT, eller pis af. Budskabet er ikke til at misforstå. Svenskerne må finde på noget andet at "feste" over. Det her er uholdbart.

- Je’ giiiiiiier ig dæret pæs. GOAT SKAL DØ. ALLE SKAL FUCKING DØ

Der er vist blot tilbage at ønske alle jer derude en ”ged’lig”  jul eller et ”ged’ligt” flammehav!