Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Studiekonkurrence: Vinderne

Populær
Updated
Studiekonkurrence: Vinderne
Studiekonkurrence: Vinderne

Siden slutningen af januar har det været muligt at indsende demomateriale i forbindelse med konkurrencen om at vinde studietid i Fastbeat Studio, og nu er vinderne fundet.

Dato
16-03-2014

Efter et blodigt opgør, grædende jurymedlemmer og op til flere messende midnatsritualer kan vi nu enigt pege på vinderne. De præsenterer sig som The Liberty Illusion, og vi ønsker kvartetten et stort tillykke med sejren!
 
Under voteringen sagde vi blandt andet:
 
”Jeg synes, det er innovativt, pirrende og pissefedt. Men det stritter også i dejligt mange forskellige retninger, så jeg tror at de vil kunne få meget ud af Rasmus Toftlunds kyndige studiehænder." (Anders Bøtter)
 
"For fanden, de virker tørstige hele vejen igennem. Det var lige netop, hvad jeg håbede at finde i den her konkurrence." (Signe Andersen)

"Det er fedt at se, hvad de unge fyre allerede nu er kommet med, og endnu federe at give dem denne mulighed, og se hvor det leder hen." (Turið Nolsøe)

"Jeg synes afgjort, at The Liberty Illusion skiller sig ud fra de andre bands, og faktisk har jeg en lille smule svært ved at fatte, at de skulle være så unge, for de er meget velspillende, selv når man ikke tager højde for deres meget unge alder." (Rasmus Toftlund)
 
The Liberty Illusion skriver selv, at de spiller melodisk metalcore, og vi har i bedømmelsen lagt vægt på deres sikre tekniske kunnen og de mangeartede ideer, der udføres med stor energi, samtidig med at musikken udfordrer en genre, der har tendens til at klamre sig fast til det sikre og simple. The Liberty Illusion tør at gå andre veje, mens de holder fast i den gode melodi og de dynamiske rytmeskift. The Liberty Illusion er en ung konstellation, og vi håber, at et skub i den rigtige retning nu, vil give netop dem det største udbytte af de muligheder og den erfaring, det giver at indspille professionelt.

Vi ser frem til at følge bandet i studiedagene, og mens I venter, kan I lytte til The Liberty Illusions indsendte materiale her