Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 27: Ugens Udgivelser

Updated
bt_cover_image

Sommerferietiden har ramt verden oven i Coronakrisen. Men alligevel er der også i den kommende uge en række metaludgivelser. Det er måske ikke alle, der er at finde i genrens superliga. Men udforsk og bedøm.

Metalcorebandet Bury Tomorrow er klar med det 6. album, ’Cannibal’. Der er allerede kommet en række singler i forkøbet på den endelige udgivelse af albummet. Så meget, at materialet vil være nogle bekendt.

">

På doom-hylden finder vi amerikanske Stygian Crown. Stygian Crown albumdebuterer med pladen, der også bærer bandets navn. Bandet skiller sig en smule ud fra hovedparten af doom metal-bands ved at have en kvinde i den vokale front.

">

Så springer vi igen til en anden genre. Exocrine fra Frankrig spiller en ordentlig omgang særdeles teknisk dødsmetal. Bandet er klar med deres 4. album, som bærer titlen ’Maelstrom’.

">

Endnu et spring i både stil og geografi med Mora Prokaza fra Hviderusland. Mora Prokaza spiller en noget særegen folkemusikpræget black metal.

">

Videre til nabolandet Ukaine og til bandet Ignea. Ignea er klar med bandets 3. album, ’The Realms of Fire and Death’. Endnu en gang er der tale om melodisk metal med symfoniske undertoner.

">

Ud over ovennævnte er der nyt thrash fra Poltergeist, og fra Finland er der doom fra Convocation og død fra Skeletal.

Skeletals nye album udkommer 6. juli. De øvrige nævnte udkommer alle den 3. juli

Bury Tomorrow – Cannibal
Stygian Crown – Stygian Crown
Exocrine – Melstorm
Mora Prokaza – By Chance
Ignea – The Realms of Fire and Death
Poltergeist Feather of Truth
Convocation – Ashes Coalese
Skeletal – Bitterness and Burning Space

Flere nye udgivelser kan findes her.

Menu