Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 5: Ugens koncerter

Updated
-DSF8061-29-1457970101

Masser af dansk musik i denne uge med bl.a. Konvent, Red Warszawa og Konkhra, mens Monster Magnet og Dropkick Murphys kigger forbi. Og så er der When Copenhell Freezes over.

Fotograf
Jacob Dinesen

Året begynder for alvor at åbne sig for koncerterne, hvor islandske Hatari indleder ugen på onsdag og torsdag på henholdsvis Vega i København og Train i Aarhus. Onsdag er der også Monster Magnet på Kulturbolaget i Malmö for dem, der lige kan tage en smuttur over Øresundsbroen.

Torsdag er der dansk på programmet, når Konvent og Dead Witch spiller på PåTaget i Odense, mens Horned Almighty, Genfærd og Wulfaz indtager Studenterhuset i København fredag. 

Fredag er der så virkelig gang i den danske musik overalt i landet! Der er Club Demonic VII på Beta på Amager, hvor Tilvidør, Forced Ingestion og Train of Pain spiller. Andetsteds i byen spiller Horned Almighty, Genfærd og Wulfaz på Studenterhuset i København, og andetsteds på Sjælland er Konkhra og Thorium mere eller mindre på hjemmebane på Tapperiet i Køge.

Jylland slipper heller ikke. I Randers er der Embryo, Olm, Black Swamp Water og Clients på Café von Hatten, Royal Deceit og Wolves Among Us indtager Walthers Musikcafé i Skanderborg, Aphyxion og Defecate spiller på Fermaten i Herning mens Red Warszawa spiller på Pitstop i Kolding. Er man stadig én af dem, der godt kan lide System … ursäkta, Kulturbolaget i Malmö, så er der denne aften Mustasch.

Lørdag fortsætter Red Warszawa deres ridt over landet med en koncert på Richter i Gladsaxe, mens Aphyxion og Herezy er på Kulisselageret i Horsens. Imens er Konkhra, Arsenic Addict og Terrorpy draget til Fyn og spiller på Kansas City i Odense.

When Copenhell Freezes Over indtager Pumpehuset, hvor Bersærk, Siamese, Xenoblight og VOLA spiller. Jylland bliver ikke helt glemt, da Konvent fortsætter deres turné tværs over landet og rammer Konfus i Esbjerg sammen med 7ATEM. Og tør man bevæge sig 500 meter syd for grænsen lørdag aften, så er der Yacøpsæ, The Bristels og Mudhead på Hafermarkt i Flensburg.

Søndag rundes ugen af med Dropkick Murphys og Frank Turner and the Sleeping Souls i KB Hallen.

Onsdag:

Monster Magnet – Kulturbolaget, Malmö
Hatari – Store Vega, København

Torsdag:

Hatari – Train, Aarhus
Konvent, Dead Witch – PåTaget, Odense

Fredag:

Tilvidør, Forced Ingestion, Train of Pain – Beta, Amager
Konkhra, Thorium – Tapperiet, Køge
Horned Almighty, Genfærd, Wulfaz – Studenterhuset, København
Aphyxion, Defecate – Fermaten, Herning
Red Warszawa – Pitstop, Kolding
Royal Deceit, Wolves Among Us – Walthers Musikcafé, Skanderborg
Embryo, Clients, Black Swamp Water, Olm – Café von Hatten, Randers

Lørdag:

Bersærk, Siamese, Xenoblight, VOLA – Pumpehuset, København
Red Warszawa – Richter, Gladsaxe
Konkhra, Arsenic Addict, Terrorpu – Kansas City, Odense
Aphyxion, Herezy – KulisseLageret, Horsens
Konvent, 7ATEM – Konfus, Esbjerg
Yacøpsæ, The Bristels og  Mudhead – Hafermarkt, Flensburg

Søndag:

Dropkick Murphys, Frank Turner and the Sleeping Souls – KB Hallen, København