Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Billy Boy in Poison og modefotografen

Updated
BBiP_pressphoto_2021

Med en ny plade på vej er den danske kvintet nu parat med video til pladens første single.

I fredags udgav danske Billy Boy in Poison førset single fra deres kommende, tredje plade. Om førstesinglen fortæller bandet:
- 'Umbra' viser mange af de elementer, der bærer det nye album. Der er klassiske Billy Boy in Poison sekvenser som f.eks. c-stykket med blastbeats og de groovy riffs, men også et stort melodisk omkvæd. Det er en af de ting, vi har skruet op for på det nye, nemlig lidt mere melodi og flere tunge, men memorable omkvæd.

Kvintettens kommende plade, der også hedder ‘Umbra’, følger op på ‘Invoker’ fra 2017, der generelt mødte positiv kritik. Herfra blev pladen belønnet med fire firkanter og vores anmelder kaldte 'Invoker': “En plade der er rig på gode skæringer og har en international klang, der snildt kan matche flere af de store udenlandske navne i kategorien”.

Musikvideoen til ‘Umbra’ er produceret af den russiske modefotograf Danil Golovkin og hans crew, der også stod bag videoen til 'Iron Grip' fra ‘Invoker’. Om videoen fortæller bandet:
- Den video havde sit helt eget udtryk, og vi fik masser af positiv feedback på den, så det var oplagt at gentage samarbejdet med de skøre russere. Denne gang har de absolut ikke skruet ned for surrealismen - det var bl.a. deres egen idé at ombygge en industriel robot til et ulækkert monster. Vi har det fedt med at udgive en video, der ikke ligner alle de andre.”‘Umbra' udkommer den 10. september via Prime Collective.