Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Der tages ingen fanger

Populær
Updated
Der tages ingen fanger

Hard- eller grindcore? Begge beskrivelser passer på pladeaktuelle Trap Them, der dog ikke længere turnerer, men alligevel har fundet vejen til Copenhell. Vi fik en snak med guitaristen Brian Izzi.

Kunstner
Dato
27-03-2014
Forfatter

Hvad kan vi vente os af det nye Trap Them-album?

– I de fleste henseender kan man vente sig det forventelige. Det er helt sikkert endnu et Trap Them-album. Vi prøver nemlig altid at komme med noget nyt på hver udgivelse, og det gør vi også denne gang. Det er tungt, hurtigt, langsomt, vredt. Helt, som det bør være.

Har albummet et navn, og kan du dele det med os?

– Det har det! Jeg ville ønske at jeg kunne sige det, men det vil først blive afsløret næste måned. Jeg lover, at det vil være til at huske.

Brad Fickeisen (The Red Chord) spiller trommer på det nye album. Hvordan kom det til at ske?

– Brad har været vores ven gennem lang tid, og da Maggio ikke havde mulighed for at spille med på denne optagelse, var det naturligt, at vi spurgte Brad. Han er en fænomenal trommeslager, og han bidrog med en masse på den nye plade. Han bor også tæt på, så vi kan også øve meget mere nu.

Trap Them har endnu engag valgt Kurt Ballou (Converge) som producer. Hvad er det, som han bringer til bordet?

– Han er den bedste. Han har produceret alle Trap Them-plader siden 2006. Han har et fantastisk øre for denne slags musik, og han forstår, hvad det er jeg vil. Han laver de bedste mix indenfor tung musik. Han bygger oven i købet fantastiske guitarfigurer og ligeledes trommer. Jeg kunne ikke forestille mig at lave et Trap Them-album uden ham.

I har turneret med The Kandidate, hvordan var det?

– Mine minder fra den turné er lidt tågede, men jeg husker dem som nogle cool fyre.

I skal spille på Copenhell her til sommer. Er der noget specielt I ser frem til ved den festival og/eller ved at besøge Danmark?

– Vi glæder os meget! Vi kan ikke længere lave hele turneer, så dette er perfekt for os. Vi kan kun lave korte koncertrækker eller festivaler, som tingene er nu. Vi har altid været glade for at besøge København, og vi ser frem til at komme tilbage, og at spille side om side med så legendariske bands skader jo heller ikke ...