Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Headbangers Ball Tour 2014: Raunchy

Populær
Updated
Headbangers Ball Tour 2014: Raunchy

Kan man være over 30 og alligevel være med i et boyband? Endda et som spiller metal? Raunchy gør forsøget. Vi bad medlemmerne af Hatesphere, Dawn of Demise og Mercenary stille en stribe nærgående spørgsmål til bandet fra Thisted.

Kunstner
Koncertarrangør
Forfatter

Til trods for at I - ganske ligesom os (Mercenary) selv i øvrigt - er godt i gang med at slide tredje forsanger op, er I vel det band på turnéen, der har haft mindst udskiftning i lineuppet gennem årene. Hvorfor kan aldrende danske hævibands ikke holde på medlemmerne? Hvad er jeres hemmelighed?

Vi har en samkøbsordning til voksenbleer. Det er for dyrt at sige op. Det var Kral, der i sin tid skaffede os en god deal på "tonserbleer".

Spiller I uden stand-ins til HBB? Er det i så fald i virkeligheden ikke første gang? (Og er stand-ins i virkeligheden nøglen til at undgå lineup-skift?)

Jo, vi spiller uden stand-ins denne gang, og det viser sig sikkert at være en ræddi dårlig idé. Forvent et kæmpe slagsmål.

Morten: Du er begyndt at spille dødsmetal her midt i trediverne (læs: Blood Eagle)… Er du først blevet voksen nu?

Jeg er bestemt blevet ældre af sind og udseende, men bliver aldrig voksen. Jeg mangler også selv en forklaring på hvorfor jeg er med i Blood Eagle - det må være Anders Gyldenøhrs tur næste gang....

Jesper Kvist: Kan du huske noget som helst fra Aalborg Metal Festival i år? Mere præcist – kan du huske noget fra lørdagen?

Haha, ja, jeg kan vel huske ca. 15-20 minutter sammenlagt, hvilket er mere end rigeligt!

Får den nye sanger lov til rent faktisk at synge selv? Eller oplever vi en "you're not even singing"-situation igen?

Nej nej, det bliver 100 % playback. Det er også derfor, det er supervigtigt at få ham fløjet ind fra USA - de er vildt gode til playback derovre.

Hvordan er det at skulle være samlet alle seks medlemmer ved så mange koncerter i streg? Frygter I at finde ud af, at I faktisk ikke kan lide hinanden?

Det har vi vidst i mange år, at vi ikke kan - det er jo ikke for sjov, vi aldrig er der allesammen. Vi må vel bare finde en eller anden blandt publikum at fokusere på, og lade som om de andre ikke er der.