Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Slam-it! 2018: Sons of Death Valley

Updated
Slam-it! 2018: Sons of Death Valley

Sons of Death Valley er mere end klar til at spille på Slam-it! 2018 den 2. juni. Vi har talt med forsanger Dan Volquards Christensen, der fortæller, hvem Sons of Death Valley er, hvad vi kan forvente af deres koncert til Slam-it!, og hvad de forventer sig af festivalen.

Hvorfor er lige I blevet booket til Slam-It!?
Vi er ret aktuelle i øjeblikket med udgivelsen af vores andet album 'Fathers of the Free', og så er vi også et ret originalt band: Der er ikke mange bands i Danmark, der laver det, vi laver. Vi rammer ret bredt, hvilket altid er en god ting. Derudover leverer vi altid et liveshow med en masse energi. 

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Slam-it!?
Et show med masser af groovy riffs, en helvedes masse energi og et helt nyt nummer, som vi indspiller her i slutningen af april. Så der er en masse at glæde sig til!

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?
Groove og smadder hele vejen. 

Hvad er det værste, der kan ske under jeres koncert?
Hmm, at strømmen går?

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?
Vi kan anbefale følgende: 'Fight Song', 'Path of the Righteous', 'Cutter Throat', 'Death Is Coming' og sidst, men ikke mindst, 'Schematics of a New World Order', som en det nye nummer, jeg har snakket om.

Hvad forventer I jer af festivalen?
Jeg var der selv sidste år, og det var en superdag med en masse seje bands, og stemningen var helt i top, hvilket jeg også håber på i år. Det er en rigtig god festival, for man får set en masse bands, man ellers ikke altid lige får set.  

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen?
Ja helt sikkert, gerne så mange som muligt. Selv om jeg har set Cabal og MØL et hav af gange, så håber jeg på, at jeg kan fange dem igen, men jeg vil også meget gerne se Being as an Ocean, Betraying the Martyrs og Rolo Tomassi.

Menu