Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Morgendagens stjerner: Sons of Death Valley

Populær
Updated
Morgendagens stjerner: Sons of Death Valley

I denne uge får Sons of Death Valley flotte ord med på vejen i vores anmeldelse af deres debutalbum. Kender du dem endnu ikke? så læs mere om dem her.

Hvem er med i bandet?
Vokal: Dan Christensen
Guitar: Lars Hornehøj
Guitar: Stefan Andersen
Bas: Lasse Johansen
Trommer: Kim Glem

Hvordan startede bandet?
Jeg (Dan) og Lars ville gerne starte et nyt band, så vi besluttede os for at jamme lidt sammen. Allerede efter to gange havde vi lavet nummeret Sons of Death Valley som er blevet åbningnummeret på pladen. I løbet af nogle måneder havde vi fået samlet resten af besætningen og her efter er det gået stærkt. Halvandet år efter står vi med en plade klar.

Hvor var jeres første øver?
Vores første øver var og er fortsat i Lars's baghave i hans eget studie.

Hvor var jeres første koncert?
Vi har spillet en ordentlig røvfuld koncerter med vores gamle bands, men med Sons of Death Valley har vi kun spillet én enkelt koncert indtil videre. Vi har nummer to den 1/2-2014 på Råhuset. Så vi kan slet ikke vente med at komme ud og spille, så vi kan vise hvad vi kan:)

Hvem har fået øje på jer?
Der er ikke nogen som sådan der har fået øje på os endnu, da vores plade lige er kommet ud og vi kun har spillet en koncert indtil videre. Det håber vi dog på, vi kan få ændret på.

Hvad har været jeres største koncert?
Tja spørg os igen, når vi har spillet nogle flere af dem!

Hvad er det sværeste ved at være ny i gamet?
Vi har været i musikscenen i mange år med vores gamle bands, så derfor kender vi mange mennesker men det er lidt mærkeligt nu at stå med noget som ingen kender eller rigtig har hørt. Vi vil gerne til udlandet og spille, men det er og har altid været en udfordring med et nyt band. Så det må være det sværeste.

Hvordan har det været at indspille jeres debutplade?
Det har været en lang proces, men det har været mega fedt.
Der har ikke været så meget pis, lyder det fedt er det det vi spiller. Vi har ikke brugt særlig meget tid på at fedte rundt med riff, eller tænkt særlig meget over om de nu passer med de andre numre vi har lavet. Det er kommet meget naturligt til os. Det vil forhåbentlig også skinne igennem, når man lytter til pladen. Rock'n'roll tilsat lidt hardcore har og vil altid være vejen frem for os:)

Hvad er jeres inspirationer?
Metallica, Every Time I Die, Cancer Bats er vist meget rammende.

Hvad er jeres drømme?
Vi vil bare gerne ud og vise verden hvad vi kan, vi spiller fordi vi elsker det.
Drømmesenariet er selvfølgelig at kunne leve af det, men hvis vi bare kan få lov til at udgive vores musik og spille koncerter rundt om i verden så er vores drømme opfyldt. Nå ja Orange Scene på Roskilde er vel en hver musikers drøm, men mindre kan også gøre det;)

Hvordan vil I nå dem?
Først og fremmest vil vi gøre som vi gør nu, lave musik, spille en masse koncerter så folk får øjene op for os og trækker på alle de mennesker vi nu engang kender. Vi mener selv, at vores musik har tilpas mange nosser og nerve til at folk vil syntes det er fedt.

Hvordan vil I virkelig IKKE ende?
Som deltagere i et reality program, det kan man jo ikke tage seriøst:)

Hvor meget opbakning har du/I fra baglandet (forældre, skole, venner, job etc.?
Som skrevet før har vi alle spille i mange år, så både familie, venner og jobbet ved godt at det er det vi bruger vores fritid på, så der er stor opbakning og det har der altid været.