Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A Metal Battle 2015: Prevail

Populær
Updated
W:O:A Metal Battle 2015: Prevail

Dødsmetalbandet Prevail deltager i Wacken Metal Battle for at få nogle ekstra koncerter og komme ud til nye steder, de ellers ikke ville nå. De vil kæmpe for at blive hørt!

Kunstner
Forfatter

Hvorfor er jeres band blevet tilmeldt WOA Metal Battle?

Der er flere grunde. Det giver ekstra jobs og mulighed for at komme ud og spille på steder, vi ellers ikke ville have adgang til og det giver en masse omtale på diverse metal medier.

Hvad håber I at få ud af at være med?

En masse omtale, fede gigs og en god oplevelse. Derudover håber vi at kunne udvikle os som band i forbindelse med den coaching, vi får af diverse fagfolk.

Hvad synes I om at blive bedømt af fagfolk og ikke kun af publikum?

Alles mening betyder noget. Fagfolk eller publikum, så tager vi deres holdninger og meninger til os. Fagfolk ved jo hvad festivaller, større spillesteder osv. kigger efter, og derfor håber vi selvfølgelig at kunne bruge dette i fremtiden til diverse bookinger. Vi laver jo den musik, vi elsker og håber også at folket derude vil gøre det samme.

Hvor langt tror I bandet kan gå på Wacken hvis I bliver sendt derned?

Rimelig langt. Dødsmetal er måske ikke det der er mest "in" lige nu, men vi vil stadig nå langt.

Hvad mener I om, at nogle synes, at man sælger ud ved at deltage i en talentkonkurrence?

Kan godt forstå at nogen ser det som en "genvej" og at man "snyder", MEN det giver altså de "mindre" bands en chance for at komme frem og blive hørt. Det giver dem en chance, de måske ellers aldrig ville få. Der er MEGET konkurrence derude i dag om at få jobs på spillestederne, men med events som WOA Battle har man en chance. Man kæmper jo stadig lige så meget som alle dem, der vælger ikke at melde sig til den slags.