Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence - Batushka

Populær
Updated
Konkurrence - Batushka

Det polske black metal-band kommer for at frelse os fra hverdagens trivialiteter, og Devilution er inviteret! Vi sætter 2 billetter på højkant til hver af deres koncerter i København og Aarhus.

Kunstner
Titel
Loppen +
Spillested
Dato
08-05-2018
Forfatter

Med blot debuten 'Litourgiya' fra 2015 på samvittigheden er Batushkas navn hurtigt kommet på folks læber, især efter deres visuelle brag af en midnatsseance på Copenhell sidste år. Den episke tilgang til black metal koblet med de stærke inspirationer fra den ortodokse kirke er samtidig så uortodoks i sin form, at det er svært ikke at lade sig drage, når klokkerne ringer ind til den sorte messe.

Med præstekutter, levende lys og flerstemmigt kor er der midnatsbønner af den skumle slags i vente, og vi udlodder 1 x 2 billetter til hver af deres koncerter på Loppen i København og Atlas i Aarhus, hvis du kan svare på følgende spørgsmål:

Hvilket sprog synger Batushka på?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag d. 6. maj 2018 kl. 18.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Batushka".HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!OBS! Husk at skrive hvilken af de to koncerter du ønsker at vinde billetter til, samt dit fulde navn og telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.

Menu