Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Lynkonkurrence: Katatonia + Vola

Populær
Updated
Lynkonkurrence: Katatonia + Vola
Lynkonkurrence: Katatonia + Vola
Lynkonkurrence: Katatonia + Vola

Når Katatonia på onsdag gæster Pumpehuset, er det med support fra danske Vola og islandske Agent Fresco. Vi udlodder to billetter til det nordiske metalbrag.

Kunstner
Titel
+ Vola + Agent Fresco
Spillested
Dato
26-10-2016
Genre
Koncertarrangør
Forfatter

Dette efterår drager Katatonia på en omfattende europaturné sammen med det danske Vola og islandske Agent Fresco. Fallen Hearts Over Europe Tour består af i alt 33 koncerter rundt i hele Europa – fra Malmö til Marseille og fra Leipzig til London – og ikke mindst rammer de dansk grund den 26. oktober, når det giver koncert i Pumpehuset.

Den 25. september indledte københavnske VOLA deres europaturné i Malmø. En turné, der strækker sig over halvanden måned og byder på i alt 33 koncerter i fineste selskab med Katatonia og Agent Fresco.

Når VOLA og resten af dette nordiske MetalRock-brag indtager Pumpehuset, vil der være noget for de fleste musikalske smagsløg, for mens VOLAs musik tenderer den mere poppede elektroniske rock, er svenske Katatonia en af heavy metal-genrens helt tunge og anerkendte drenge, og Agent Fresco leverer progressiv rock med en snert af jazz og funk.

Vi har fået muligheden for at trække lod om to billetter til fredagskoncerten i Pumpehuset den 26. oktober. For at være med i lodtrækningen skal du blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad er navnet på seneste udgivelse fra VOLA?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag d. 26. oktober 2016 kl. 11.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "VOLA".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.

PS. lyt her til The same War med 'VOLA' - der er grund til at komme til tiden på onsdag.