Konkurrence: Lucie – vampyr-metal-kannibal-roman

Konkurrence: Lucie – vampyr-metal-kannibal-roman

Metallen har fået sin muligvis første rigtige danske roman. Vi udlodder tre eksemplarer af Anne-Marie Vedsø Olesens roman 'Lucie', som udkommer på fredag.

En umættelig vampyrkannibal i skikkelse af en smuk kvinde slagter en tilfældig ung fyr i et telt på Copenhell. Et kvindeligt thrash metal-band spiller i Lillehammer, mens to engle kæmper mod vampyrkannibalen.

Hverken metalscenen eller det fantastiske er fremmed for forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen, og i romanen 'Lucie' bruger hun løs af begge dele i en historie om Nordens kristning og en vandretur gennem Norge, der løber godt og grundigt af sporet.

Når vi udlodder tre eksemplarer af bogen på Devilution, er det naturligvis på grund af metalelementet i bogen, for det er ikke meget, vores genre ellers er blevet brugt i skønlitteratur. 'Lucie', der udkommer på Politikens Forlag 9. februar, begynder nemlig på Copenhell til en koncert med først Mayhem og nogle timer senere Slayer.

Men har Mayhem og Slayer egentlig spillet på Copenhell samme år?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag d. 8. februar 2018 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket og få direkte besked. Mailens emne skal være "Lucie".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE.

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt din adresse i mailen, så vi kan få sende bogen til dig, hvis du vinder.