Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Morgendagens stjerner: Royal Deceit

Populær
Updated
Morgendagens stjerner: Royal Deceit

I seneste version af Morgendagens stjerner skrev vi om, at post-hardcoren er begyndt at røre på sig igen. Det samme er nu-metallen. Vi har fanget et af Danmarks unge, spirende bands, der her fortæller om deres drømme, håb og forventninger.

Hvem er med i bandet?

Mathias Rønde Uldall-jessen – vokal
Jesper Malmsiø Larsen – guitar
Anders Sangill – guitar
Alexander Jacobsen – bas
Simon Drachmann – trommer.

Vi er ikke blot bandkammerater, men også hinandens bedste venner, og vi laver alt muligt sammen. Gameraftener især med druk-'Mario Kart' som favoritten, men også større fester, hvor vi alle har kærester og venner med. Vi er ikke blot et band, men en familie.
 
Hvordan startede bandet?
Bandet startede i januar 2014, da Mathias, Jesper og Alexander faldt i snak over Jespers battlevest. Det blev hurtigt til en jammer på vores fælles gymnasium. Hurtigt fik vi et line-up på seks mennesker, som efterfølgende har gennemgået nogle få udskiftninger og et enkelt navneskift. Nu er vi de tre oprindelige, Jesper, Mathias og Alexander, samt Simon og Anders.

Hvor var jeres første øver?
Som helt band var det i et musiklokale på en folkeskole i Hørning.

Hvor var jeres første koncert?
På Walthers Musikcafe i Skanderborg, ca. tre uger efter den første øver!

Hvem har fået øje på jer?
Tue Madsen har vi arbejdet sammen med på vores to første ep’er. Til trods for at vi var ret ukendte dengang, men alligevel må han have set noget potentiale, han er i hvert fald en hyggelig fætter, og vi ser frem til at lave et album med ham.

Hvad har været jeres største koncert?
Det må være til Midwinter Meltdown 2017 på turbinen i Randers. Vi åbnede ballet for blandt andre Rising, Horned Almighty, Prevail, Hatesphere og Illdisposed.

Hvad er det sværeste ved at være ny i gamet?
At få koncerter når man er ret ukendt i forvejen. Og at skabe et navn. Men de, vi snakker med efterfølgende, er altid positivt overraskede, og der er ingen, der har sagt, det skulle være nemt, så vi tager udfordringen op.

Hvordan har det været at indspille jeres debutplade?
Vi har endnu ikke lavet et helt album, men vores første ep, ‘Snap’, optog vi i december 2015 i Antfarm Studio med Tue Madsen. Med den anden ep, ‘Psalms for the Corrupt’, har vi haft samme følelse som med den første. Man glæder sig bare til at dele det, vi har skabt sammen, og vi er altid alle superstolte over det endelige produkt. Den største forskel på den anden ep og den første er, at vi haft større ambitioner og lagt over dobbelt så lang tid i studiet på det og generelt tænkt mere over, hvad vi har gjort.

Hvad er jeres inspirationer? 
Killswitch Engage, Periphery, Slipknot, Emmure, Beartooth, Alter Bridge og Avenged Sevenfold er klart de største!

Hvad er jeres drømme?
At kunne leve af musikken og ikke bare for musikken. Samt at vores publikum får samme sus ud af vores koncert, som vi selv gør.

Hvordan vil I nå dem?
Ved at fortsætte og blive ved. Royal Deceit er kommet for at blive. Vi spiller hvor som helst, når som helst. Vi gør det af vores kærlighed til musikken, og musikken vil altid være første prioritet. Og vi vil fortsætte med at snakke om tingene internt, da et godt socialt forhold i bandet skaber den bedste kemi både i øveren og på scenen.

Hvordan vil I virkelig IKKE ende?
Som crowdpleasers eller sellouts. Vi vil ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan vores musik skal lyde. Vi skal alle føle, at det er det rigtige, og vi vil til enhver tid sætte vores venskab og musikalske kreativitet højere end for eksempel penge eller berømmelse.

Hvor meget opbakning har I fra baglandet (forældre, skole, venner, job etc.)?
Utrolig meget! Vi har altid en ven eller en kæreste med, og når vi er i nabolaget, har vi ofte familie med til koncerterne. Vi er utroligt glade for den opbakning, vi får fra alle, og kan ikke takke nok for støtten. Vi er virkeligt beærede!

Læs vores anmeldelse af 'Psalms for the Corrupt' her.