Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Dragejægerland

Populær
Updated
Top 5 - Dragejægerland
Top 5 - Dragejægerland
Top 5 - Dragejægerland
Top 5 - Dragejægerland
Top 5 - Dragejægerland

Wacken Open Air er stedet, hvor de heltemodigste dragejægere mødes og udveksler erfaring og powermetal, og Devilutions egen ekspert udi den hæderkronede jagt er selvfølgelig på stedet.

Kunstner
Dato
01-08-2012
Forfatter

Her giver han sit kvalificerede bud på, hvor de mest ildspyende opgør mellem helte og udyr vil finde sted.

1.  " target="_blank">Gamma Ray - True Metal Stage 13:00 Lørdag
"Forsanger Kai Hansen siger det hele – en af historiens mest succesrige sværdsvingende grønskælsbeklædteudyrs-betvingende frontmænd slås med stråler, men har også haft en smuk fortid med græskarjonglørerne Helloween. Et stort katalog fra begge ridderordner i baghånden, og så et showmandship, der endda skal udfolde sig i selve jagtens hjemland! Dragejægeren spår heltefestivitas på højt niveau!"

2. Hammerfall - True Metal Stage 19:45 Fredag
"Uhyggeligt mange måner er passeret uden, at svensken har nedlagt noget som helst, men dels genoplivede de mere eller mindre ene mænd hele disciplinen tilbage i det gamle milleniums slutspurt, og dels har de haft både vandfald og vindebro på scenen – noget stort kan være i vente."

3.  " target="_blank">Axel Rudi Pell - True Metal Stage 15:00 Lørdag
"For få faldne sandkorn siden berettede Dragejægerens Krønike om lige netop Hr. Pell, og dengang løb bæstet med sejren, men på hjemmebane og med en flok opildende preussere, kan man håbe på et bedre resultat. Om ikke andet er der en vis sandsynlighed for, at Axel Rudi vil bære troldmandshat."

4.  " target="_blank">Manticora - W.E.T Stage 12:10 Lørdag

"Det er sjældent, at danerne har heldet, modet og evnerne til at krydse klinger med djævelens bevingede udsendinge på jord. Men et af de få der med succes har taget kampen op, er ridderne af Vestegnen, og derfor skal de selvfølgelig støttes og bæres af folkets hyldest."

5.  " target="_blank">Kamelot - True Metal Stage 14:45 Fredag
"'It’s only a model' – ja, men alligevel, de har ry for at ondulere forvoksede firben med store melodier, og så har de altså navnet med sig. Lad dragejægerens første bekendtskab med amerikanerne være evig fryd, gammen og uhyrets uhyrlige endeligt."

Sydende bobler:

Saxon - Black Stage 20:45 Torsdag

"De er muligvis ikke ægte repræsentanter for det ærefulde hverv, men ikke desto mindre har angelsakserne opildnet mange udøvere, og bør de nydes mellem dysterne. Man må heller ej forglemme, at de muligvis medbringer Stål-ørnen."