Top 5 - Bands, du ikke ønsker at se annonceret på Copenhell

Populær
Top 5 - Bands, du ikke ønsker at se annonceret på Copenhell

Den 23. februar offentliggøres de sidste større bands til Copenhell. Og der vil være bands, som du ønsker at se annonceret, der er bands, du ville ønske, at andre ikke ville ønske, og så er der bands, som ingen ønsker annonceret til Copenhell.

Kunstner
Titel
Pænt nej tak!
Forfatter

1. Nickelback

Det handler her ikke om dit forhold til Chad Kroeger og co. – men om alle andres. Internettet ville implodere i det øjeblik, Nickelback blev offentliggjort til programmet. Glem Metallica-afstemnings-gate! Baby- og madbilleder på Facebook bliver en saga blot, og memes med sjovheder, links til dumheder, diskussioner og argumenter for og imod vil flyve om ørerne på dig, og folket vil samles på High Voltage og forlange dem taget af plakaten. Hvorefter canadierne sikkert vil levere en udmærket, professionel koncert, som de fleste vil vippe med foden til og ryste afvisende på hovedet af.

2. Metallica

Jo, hvis det var 1986, ville verdens største og bedste metalband på Refshaleøen være verdens bedste ide. Og det vil det på papiret stadig. Problemet er alle de andre. Horder af mennesker med trang til ’Enter Sandman’ og ikke ret meget andet end måske den der ballade vil dukke op for at se Lars Ulrich og venner, men fuldstændig ignorere alt det andet, som genren også kan byde på. Selve koncerten vil være mindeværdig og byde på fællessang ikke hørt vildere, siden Twisted Sister gav ’We´re Not Gonna Take It’, men resten af festivalen vil være noget helt andet og muligvis slet ikke lige så godt.

Det ville måske fungere, hvis der var plads til flere mennesker. Hvis nu Copenhell fandt en rummelig plads i nogenlunde fornuftig afstand fra København. Roskilde måske ...

3. Volbeat

Hvis du kan læse dette, og du ikke er omtalte Lars fra føromtalte band, så har Volbeat gjort det bedre end dig og dit band. Derfor er de selvskrevne, men af samme grunde som Nickelback, så magter du simpelthen ikke debatten. Og har metalscenen i Danmark overhovedet nosser nok til at indrømme, at den meget metalliske sætliste, som Michael Poulsen med et væld af seje gæstemusikere sammensætter til dagen, faktisk er helt i orden?4. Manowar

Hvordan skal det overhovedet kunne lade sig gøre? Ingen er større end Manowar! De skulle stå øverst på plakaten – over Copenhell. Men kan der overhovedet stå andre bands på deres plakat? Ingen er i nærheden af Manowars liga. Og spilletidspunktet! Ingen bands er værdige til at spille før Manowar – eller efter! De skulle have deres egen festival (og det har de som sådan også haft. Manowar på Copenhell? Glem det! Verden er ikke værdige til Joey DeMaio og Eric Adams!

5. Red Warszawa

Er det overhovedet et rigtigt band? Kan de overhovedet spille? Gør de ikke bare grin med metalgenren? Svaret er ’nej’, ’kommer an på promillen’ og ’ja’, og derfor bør du ikke ønske, at de spiller. Men det gør de – hvert år. Og hvis du holder ud så længe til allersidst, ender du med at stå lige der i kanten og gnægge over umådeligt dårlige jokes. Men du ønsker det ikke! Slet ikke!

Værsgo, Jeppe Nissen – her er bookinglisten til 2018.