Top 5 - Cannibal Corpse

Populær
Top 5 - Cannibal Corpse

I denne uge gæster Cannibal Corpse Train og Amager Bio. Her er fem gode grunde til at møde op.

1. George 'Corpsegrinder' Fisher

Frontmanden med den største nakke i metalbranchen, der headbanger mere og vildere end nogen anden, og som samtidig har branchens bedste oplæg til sine sange. Nyd ham!

2. Train & Amager Bio

Hele pakken med Cannibal Corpse, Devildriver, The Black Dahlia Murder og Hour of Penance gæster København og Aarhus. Man kan se frem til at skulle se pakken på to fede spillesteder, hvor der er atmosfære og god lyd.

3. Devildriver

Dez Fafara og Devildriver har efterhånden 10 år på bagen og turnerer heftigt. Det bliver aldrig kedeligt, og det kunne jo være, at de har en ny sang eller to med. De barsler i hvert fald med ny plade her i 2013.

4. Hour Of Penance

Italiens svar på Cannibal Corpse er med på plakaten i form af Hour Of Penance. Det er brutal dødsmetal, der snerrer ad religion og moral og vel egentlig bare emmer af vrede mod alt og alle. Det kan blive aftenens positive overraskelse!

5. Hammer Smashed Face

Højdepunktet, som enhver, der gik i biografen tilbage i '94 for at se' Ace Ventura' så frem til. Jeg husker i hvert fald, at det var undskyldningen hver gang (det blev til to omgange). Vi skal nok ikke forvente at Jim Carrey hopper rundt blandt publikum, men så må vi sgu selv sætte håret op, tage en blomstret hawaii-skjorte på og moshe som en kæledyrsdetektiv med damp.