Top 5 – Og/eller dø

f0u4hlnrrz841

Du ser håb forude? Du kan glemme det, kan du. Der er kun død.

Kunstner
Titel
Stormtroopers Of Death, Sadus, Megadeth, Motörhead
Forfatter

Hvis perioden fra marts sidste år til marts i år stod og simrede længe nok på komfuret, ville vi få skabt en særdeles potent fond. Vores kollektive, sammenkogte angst, vrede, frustration, kedsomhed og hvad ved jeg. Den ville meget præcist kunne markedsføres med et kranium på og smagsindikatoren ‘Død’.

Snart venter både solskin og fadøl udenfor samt den forjættede gave fra vorherre: et lille stik, der gør os immune overfor (denne) død. Det går virkelig ikke. 
Så her kommer en liste over, hvad du kan gøre i stedet for, eller imens du dør.

5. Stormtroopers Of Death – Speak English Or DieHer kan vi prise os lykkelige for vores offentlige skolesystem. De fleste af os har nemlig lært første fremmedsprog, og det er rimeligt heldigt, når man ser på alternativet. Yikes.
How do you do, Stormtroopers Of Death? Der er ikke noget at komme efter her. Det kunne de lære lidt af i en by, hvor beherskelsen af det engelske sprog er i frit fald.

4. Megadeth – Conquer Or DieRolig nu, Dave. Det er rimelig store krav at stille. “Erobr”. Erobr hvad, egentlig? Nå, men her får Megadeth flået rimelig meget i strengene, og det bedste ved det er, at det er en instrumentalsang, så vi skal slet ikke trækkes med lyden af old noodle top.

3. Sadus – Fight Or DieSlås eller dø? Så vælger jeg nok lige en rask slåskamp. Selvom Sadus skriger op, som var fanden løs, så kan man vel selv vælge, hvem man udfordrer? Jeg smutter lige en tur ned i den lokale skolegård. Det er alligevel kun de små, der ikke skal blive hjemme, og der tænker jeg godt, jeg kan klare en rask håndfuld.

2. Motörhead – March Ör DieGamle Motörhead smider lige lidt tyngde på her. Umiddelbart lyder det nemt. Gå en tur eller dø. Men hvor langt skal man så gå? Hele vejen til skide “Armageddon”? For helvede, Lemmy. Det kommer til at tage timevis. Hvem orker det?

1. Darkthrone – Fuck off and DieSelvfølgelig skal Darkthrone så lige komme og slukke håbet. Vi har ikke noget valg her, der er ikke noget at gøre. Vink farvel til forestillingen om øl i parken og sollys i fjæset.

Du skal pisse af og dø.