Kommentarer fra af S.A.T.F.P.

5 resultater - viser 1 - 5
Sortering
03. Januar 2018
Enig

Jeg er enig i at det har været et sølle musikår, men jeg synes samtidig også smagsprøverne fra de kommende plader fra Watain og Tribulation var lidt skuffende. Så det lover knap så godt for 2018.

S
S.A.T.F.P.
28. December 2017
Pladeanmeldelser
Converge

Jeg er sådan rimelige enig i 3 ud af 5. Det er en god plade, men når man holder den op imod de andre converge-plader kommer den lidt til kort.

Synes både det er numre der lyder som Converge på autopilot (I can tell you about pain) og eksperimenter der ikke falder så heldigt ud (titelsangen eksempelvis). Samtidig synes teksterne at være en tand mere tåkrummende end normalt ( When I held you for the first time, I knew I had to survive - yikes :/ ). I det hele tage virker pladen til at falde lidt mellem to stole, med eksperimenter der ikke er heeeelt så vellykkede og så en række elementer man har hørt før. Selv coveret er utrolig converge-agtigt på en ret uinspireret måde.

Der er dog også nogle rigtig fede numre som Trigger, Wildlife, Åbningsnummeret og Cannibal, og en halvslatten converge-plade er stadig en rigtig fed plade sammenlignet med så meget andet.

Tror det kunne gavne at lave en ny 'Axe To Fall' og prøve at få nogen folk ude fra med - måske bare en ny producer eller hvad ved jeg. Et eller andet der kunne ryste sækken lidt bedre end det er lykkedes for Converge på egen hånd.S
S.A.T.F.P.
19. September 2015
Måske

Det er måske rigtigt nok med den nedadgående stjerne. Den nye plade fik tomlen ned i det nye nummer af Decibel, som ellers var pjattet med den forrige, og det er indtil videre den eneste anmeldelse jeg har set.

Der er har heller ikke været megen hype omkring pladen, synes jeg, men det er måske effekten af man ikke har Converge-medlemmer involveret eller Fenriz som roser pladen til skyerne? Og taget i betragtning af at pladen er på et major label er det vel heller ikke fordi jeg synes man hører mere om den end forgængeren.

Og så lige for en god ordens skyld mente jeg beastmilke-koncerter og ikke koncerter i København generelt. Der kan sagtens gå måneder mellem noget der er værd at se, men det er fint nok, så slipper man for at skulle afsted og kan slappe af derhjemme

S
S.A.T.F.P.
15. September 2015
Grave Pleasures

Nu orkede jeg personligt ikke turen fra Jylland, men mon ikke det slappe fremmøde kan skyldes lidt vel mange koncerter i København? Beastmilk spillede jo også i pumpepikken i september 2014 med In Solitude, og der var ihvertfald ikke 200 mennesker.

S
S.A.T.F.P.
15. Juli 2015
Koncertanmeldelser
Feeeeed koncert

Kunne måske godt have brugt et nummer eller to mere (Især Spit My Rage manglede), men Terror er altid suveræne. Expire var også fede. Men det havde nok været bedre på Beta end i Vega.

Hvis man ser optagelser fra resten af touren, ser det ikke ud til bandet spiller specielt længere sets, så det er nok mere et spørgsmål om hvor mange numre de har fået øvet sig med med David Wood, end at bandet var uimponerede over publikum.

S
S.A.T.F.P.
5 resultater - viser 1 - 5