Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Smil, hold kæft, skru op!

Populær
Updated
Smil, hold kæft, skru op!
Skanderborg Festival 2003: Mike Tramp. Synd for Mike Tramp. Han var programlagt samtidig med Kashmir, der godt nok er blevet et kedeligt band, men åbenbart ikke kedeligt nok for de 99.9% af deltagerne på denne festival. Så, kun nogle hundrede havde fundet vej til den gamle Vesterbro- og verdensborger drengs show i Rytme-Hans teltets ellers svalende skygge. Og måske var Kashmir alligevel et alternativ? Thi, Mike Tramp lagde det meste af sin energi i den ene ynkelige opsang efter den anden mod rock’n’rollens grelle tilstand i Danmark. Ikke at den gode Mike sådan partout havde uret i sien svadaer, men han havde bare ikke tænkt sig sådan selv lige at levere alternativet når nu han stod på en scene med (trods alt) flere publikummer end han ville kunne have trukket på en fredag aften i en klub i provinsen.

Mike Tramps White Lion pop hævi 80’er ting vekslede mellem Freak Of Nature hov-nu-skal-vi-vist-spille-grunge-rock epoken fra start 90’erne og så selvfølgelig den voksne Vesterbro - og verdensborger drengs mere seriøse Springsteenske tilbage til rødderne rock og rul, der desværre er helt blottet for drive og de fedeste hooklines.

Pu-ha, Mike… det blev altså en tand for pinligt, det show, og hvorfor egentlig være så bitter? Du supportede selveste AC/DC og fik million MTV-hits i 80’erne. Langt over hvad dit talent egentlig rækker til, så smil, hold lidt mere kæft og skru’ op for nogle ordentlige motherfåking rock’n’roll sange i stedet, hvis der bliver en næste gang.

Kunstner
Dato
03-08-2007
Genre
Karakter
1