Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sweden Rock 2007: Fredag

Populær
Updated
Sweden Rock 2007: Fredag
Aerosmith, Festival Stage Jeg havde kompetent og – skulle det vise sig – rart følgeskab til min Aerosmith-debut. Og hvilken debut! Jeg har altid ment, at det bedste ved Steven Tyler er hans datter Liv, men nu har jeg da for alvor fundet ud af, at hans sceneoptræden og stemme faktisk er hans to væsentligste styrker. Og så må lillepigen ned på en tredjeplads.

Jeg har heller aldrig været helt vild med Aerosmiths videoer og MTV-appeal. Så mine fordomme var på plads, da jeg med mine to værger ved hånden rykkede tættere og tættere på scenen. Og fik en af festivalens største oplevelser. Jovist, vi fik hovedparten af hittene fra MTV-tiden, men de blev leveret med nerve, spilleglæde og vilje – og med glimt i øjet. Og så fik jeg et hold rutinerede og meget sammenspillede herrer at se gå amok i en legende rus, mens vi tre gamle røvhuller drak øl, skrålede og dansede (!).

Det blev en koncert med potent pik-rock, festlig party-rock og rigtig blues-leg. En fantastisk ”Baby Please Don’t Go” var en meget smuk mundfuld og fin modvægt til MTV-hittene. Og ”Dream On” fra debuten i 1973 var bare helt ufatteligt smuk. Wauv!

Kunstner
Genre
Forfatter
Karakter
666