Træt af eget chokcirkus?

Populær
Træt af eget chokcirkus?
Turbonegro varmede sjoffelt og solidt op, Marilyn Manson skuffede med en uoplagt optræden. Det blev ikke en koncertoplevelse af de helt store, da Valbyhallen lagde håndboldbaner til en ret uoplagt Marilyn Manson.

Opvarmningsbandet Turbonegro fra Oslo gjorde ellers sit til at aftenen kom godt i gang, med skandinavisk selvironi og noget ret velspillet punket hard rock.

Starten var måske lidt sløv, men efter en masse råben af ordene ”fisse”, ”kusse” og ”bolle” fik tyksakken Hank Von Helvete (nedenstående bill.) godt gang i salen med ”Sell Your Body (To The Night)”.

[img]http://heavyjam.dk/img/2153.jpg[/img]

Stilen holdt han derefter gående med et noget hjemmelavet dansk, og han dedikerede nummeret ”City of Satan” til ”Ungeren” (ex-Ungdomshuset, Jagtvejen 69 - Red.), hvis tilhængere i hans optik netop har fået København til at passe til den betitling.


Fordrukken sniksnak

Der skulle dog gå en stiv klokketime efter Turbonegro gik af til Marilyn Manson gik på, så utålmodigheden havde overvundet den gode stemning, som Turbonegro havde efterladt sig. Marilyn Manson har en masse dedikerede tilhængere, hvilket muligvis hænger sammen med at hans musik er forholdsvis let tilgængelig, samtidig med han er en begavet provokatør.

Ikke overraskende var billetterne udsolgt til glade fans i alle aldre, men den velvilje, der brølede op fra de mange fans blev ikke rigtig belønnet. Manson virkede nemlig fraværende og uoplagt. Og showet, der ikke levede op til tidligere tiders storslåethed i effekter, var skæmmet af alt for mange og lange pauser mellem numrene og al for megen fordrukkent sniksnak.

Kun lejlighedsvis var musikken god - især numrene ”The Fight Song” og ”Beautiful People” – men det var ikke rigtig nok til at udviske et indtryk af en stjerne, der virker træt af det chokrockcirkus, han selv har sat i verden.

Spillested
Dato
07-12-2014
Forfatter
Karakter
2