Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uhellig treenighed

Populær
Updated
Uhellig treenighed
Marduk overstrålede både Vreid og Unleashed på en god ekstrem-metallisk aften på Christiania. Svenske Marduk (bill.) spillede i midten af den uhellige treenighed, der gæstede København en råkold november aften. Dette til trods må svenskerne siges at være aftenens hovednavn, og der var skam også trængt foran scenen. Tight, larmende og ekstremt hurtigt – Marduk skuffede ikke. En god time blev det til, hæsblæsende og uden pauser, da der mellem hvert nummer var introer af klassisk musik.

Opvarmningen i form af Vreid kunne der ikke klages over. Kompetent og herlig blanding af old school black og lyden af Motörhead med sporadiske Iron Maiden guitarharmonier.

Til dessert et af Sveriges fornemste death metal ensembles: Unleashed. Bandet var sultne efter at trykke den af i Danmark og Johnny Hedlund i front forsøgte at være den store entertainer med oplæg til at publikum skulle synge med. Det var tyndet noget ud blandt publikum til at gimmick’en var rigtig effektiv.

Bandet spillede et godt sæt med god energi. Ikke alt var helt tight, det lod sig mest mærke i et par sange, hvor tempoet undervejs steg markant, hvilket desværre ”In Victory or Defeat” led under. Men det betød ikke så meget, der var flere klassikere at tage af. For eksempel ekstranummeret ”Death Metal Victory”, der rundede en god ekstrem-metallisk aften af.

Kunstner
Spillested
Karakter
3