Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dobbelt monsterdrøn

Populær
Updated
Dobbelt monsterdrøn
Morten Vejlstrup glæder sig stort over det nye udspil fra svenske Marduk. Marduk – ”Plague Angel” (Regain Records/Target)

Go’e gamle Marduk er tilbage med bandets ottende dødserklæring overfor kristendommen. Hvis der er én ting, man kan stole på, så er det, at Marduk ikke skifter stil og eksperimenterer med industial elementer eller akustiske harmonier. De spiller black metal – og det er fra den gamle, norske skole, selvom bandet rent faktisk er fra Sverige. De har ikke ændret sig en tøddel selv om Morgan Steinmeyer Håkansson (guitarist og eneste tilbageværende oprindelige medlem) igen har skiftet ud i rækkerne. Denne gang har han fået en ny sanger, Mortuus, med, og denne fortsætter i den ægte Marduk-stil.

I sammenligning med bandets forrige album, ”World Funeral” har de fået en mere rå produktion som klæder dem rigtig godt. Numre som ”Throne of Rats” og ”Perish in Flames” manifesterer til fulde Marduk som en af black metallens bannerførere. Hvis man nogensinde skulle blive tvunget til at gå i kirke af irriterende svigerforældre eller pladderromantiske bedre halvdele, ja så er ”Plague Angel” den perfekte antidosis til at få rettet tankerne tilbage på ret køl. En lille typisk Marduk detalje er, at percussion på albummet siges at være udført på menneskekranier!

Kunstner
Titel
"Plague Angel"
Distributør
Karakter
4