Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding

Populær
Updated
Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding
Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding
Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding
Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding
Ædt af Kannibalerne… på Godset i Kolding

Dødsmetal legenderne havde lagde vejen forbi Kolding.

Titel
Cannibal Corpse + Diablo + All In Ashes på Godset, Kolding 24.02.2009
Spillested
Dato
24-02-2009
Distributør
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
4

De lokale helte fra All in Ashes gjorde en pæn figur og passede stilmæssigt godt ind i et supportslot for kannibalerne. De gik frisk til den med en gang death metal af den brutale skuffe og gav det talstærke publikum en forsmag på aftenens hovednavn (uden dog at have materialet til at udfordre dem). Ca. 600 mennesker (inklusive 4/5 af det gamle Hatesphere) havde på fundet vej til Kolding på denne råkolde tirsdag, hvilket må siges i sig selv at være en fjer i hatten for den ekstreme musik – ikke mindst i provinsen. 
Finske Diablo var meget selviscenesatte med en attitude som et stort rockband. Måske lød det også sådan… Undertegnede irriterede sig i det første nummer over det åndsvage ”keyboard” indtil det gik op for mig at de ”ofrede” den ene guitar for at lave en latterlig lyd som bare lød som et keyboard. At nogen vil ødelægge et så godt våben som guitaren er over min forståelse! Når det er sagt, så er der intet positivt at sige om Diablo. Objektivt kan det meldes at de spillede en gang melodisk heavy uden den store nytænkning.
Hvis man på nogen måde er til death metal, så er man naturligvis også fan er Cannibal Corpse. Med snart 20 år på bagen, så har de på næsten befriende vis ikke ændret et komma i deres lyriske univers og man skal endda være kender for at se den store forskel på det de lavede i de tidlige 90ere kontra deres seneste udskejelser. 
En lang karriere er heldigvis ofte lig med et tour de force af svedige numre, og det gælder også i dette tilfælde. Vi blev beæret med bl.a. ”Disfugured” og ”Devoured by Vermin” fra Vile albummet, ”A Skull Full of Maggots”, ”I Cum Blood” og den nye ” Evisceration Plague”, som alle gik rent ind hos jyderne.
Aftenens absolutte højdepunkt var da George ”Corpsegrinder” Fisher dedikerede nummeret ”Fucked with a Knife” til en pige på en af de forreste rækker som spyttede efter ham. Dedikationernes tid var dog ikke ovre, da ”Corpsegrinder” havde endnu en klassiker ”Meat Hook Sodomy” til de småpiger der ikke kunne få nok! 
Som altid fristes man næsten til at sige rundede de af med ”hittet” ” Hammer Smashed Face” som sendte publikum i ekstase. Miraklernes tid fortsatte dog, da vi fik endnu en encore i form af ”Stripped, Raped and Strangled”. Et stærk show fra et stærkt orkester med et stærkt bagkatalog.