Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Kannibalsk natmad

Populær
Updated
Kannibalsk natmad
Kannibalsk natmad
Kannibalsk natmad
Kannibalsk natmad
Kannibalsk natmad

Mens 90 % af festivalen vel så Mötley Crue, lukkede og slukkede Cannibal Corpse Sweden Rock foran en lille håndfuld fans, der fik serveret en blodig dødsdessert til at tage hjem på.

Dato
09-06-2012
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
5

George "Corpsegrinder" Fisher må absolut være den hårdeste frontmand i metalverdenen. Men nu skal man sgu også være lidt af en personlighed for at fylde hovedrollen ud i Cannibal Corpse! I 90 minutter rørte Corpsegrinder sig ikke ud af flækken på scenen. Med det ene ben på en monitor stod han og growlede løs, imens det lange garn blev svinget i hurtig takt til musikken.

Hele vejen igennem showet var den muskuløse amerikaner simpelthen overlegen. Og overlegent var resten af besætningen bestemt også denne sidste aften på festivalen, hvor det legendariske dødsmetalband sluttede festivalen af.

Satan og lig på menuen

Hvis King Diamond var aftenens sataniske hovedret, var kannibalerne så helt sikkert dødsdesserten. 'I Cum Blood', 'Born in a Casket', 'I Will Kill You' var blot nogle af få numre ud af vel cirka 20 i alt. Tempoet blev aldrig sat ned. Der blev tonset igennem, så man ikke var i tvivl om at Cannibal Corpse ikke var kommet for at spise publikum af med tom luft.

Ja, lugten af lig og død fløj nærmest ud af højtalerne sammen med den brutale musik. Nu skal man jo ikke tage teksterne specielt seriøst, men når man mellem numrene kunne høre Mötley Crue over fra den store scene, fik man da sine ideer under 'The Time to Kill Is Now'.

Selv om ens krop følte sig smadret efter tre døgn intensiv musik, reagerede den alligevel helt automatisk ved at kaste sig ind foran scenen, i det, der blev den vildeste moshpit under festivalen. Man måtte naturligvis lige have den sidste galskab med, og hvordan kan man egentlig stå at se passivt til, nå først en brutal udgave af 'Hammer Smashed Face' bliver spillet lige for næsen af én??!

Perfekt afslutning på en god festival.