Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Angra Light

Populær
Updated
Angra Light
Brasilianske Hangar vil gerne lyde som landsmændene i Angra, Helloween og Gamma Ray - de har bare ikke sangene til det. Brasilien har efterhånden fået en del powermetalbands. der er meget tyske i deres lyd og læner sig op af den klassiske lyd og komponering, som er så populær lige syd for Sønderjylland. Hangar hører til disse, og minder en del om både landsmændene Angra og de helt store i Helloween og Gamma Ray.

På ingen måder når Hangar dog samme niveau som disse. Først og fremmest er de, hvad sangskrivningen angår milevidt, fra genrens førende. Det er alt for meget tempo og tæskende guitarer uden mindeværdige momenter, og selvom tempoet automatisk skaber en del energi, er der ikke nok råstyrke og vildskab til at komme væk for det sterile udtryk, som er pladens største hæmsko.

Ikke fordi det er fuldstændigt talentløst, for der er effektive højdepunkter, der er bare alt for langt i mellem dem. De fem brasilianere lider under, at de meget gerne være storladne og skabe store lydbilleder og samtidigt være aggressivt metalliske, men ender mest med at rode f rundt i det ligegyldige.

Kunstner
Titel
The Reason of Your Conviction
Label
Distributør
Forfatter
Karakter
3