Kedeligt kadaver

Kedeligt kadaver
Norske Cadaver er tilbage med nyt album, "Necrosis". Norske Cadaver er lidt af et kultband. De startede med dødsmetal tilbage i 1989 da de udgav deres debutalbum "Hallucinating Anxiety", men måtte efter to plader tage en ufrivillig pause, da Cadaver internt ikke rigtig kunne finde ud af hvor de skulle stå, ikke mindst i forhold til den black-metal scene der udviklede sig i Norge i starten af halvfemserne. Så fra 1992 og
frem til 1999 var bandet bogstaveligt talt et kadaver.

Men så blev de genfødt under navnet Cadaver Inc., og udsendte i 2001 det roste album "Discipline" og scorede sig en stor turné med bl.a. Morbid Angel og Zyklon. Nu er de så klar med deres fjerde album, og Cadaver hedder igen bare... Cadaver.

"Necrosis" er typisk norsk dødsmetal. Lyden er som man kunne forvente det, og det læner sig meget op af det Cadaver altid har spillet; nemlig noget der lyder som den svenske dødsmetal lyd. Men de er altså fra Norge, he-he.

Der er tryk på når Cadaver giver den gas, og specielt "Goatfather" tordner derud af med en fed rytme, et tempo der kan få selv Wilson Kipketer til at blive stakåndet og en solid vokal. Desværre er der lidt langt mellem de gode numre på skiven, og slutresultatet bliver en lidt kedelig, jævn affære.

Kunstner
Titel
"Necrosis"
Distributør
Karakter
2