Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Lack - ”Be There Pulse”

Populær
Updated
Nyt album med Lack Danske Lack er en sær størrelse, og ret svære at sætte i bås. Debuten fra 2001 var ovre i hardcore-genren, men dette nye album er en underlig, antikommerciel fusion af retro-rock og atmosfærisk rock; der bliver dog aldrig for alvor trampet på distortion-pedalen. Guitaristen, Jakob Nielsen, kaster hele tiden skæve akkorder ind over bandets – i forvejen – flagrende musikalske billede. Man kommer til at tænke på Mars Volta, når man hører Thomas Burøs spinkle, svævende stemme, selvom Lack – musikalsk set – ikke minder det fjerneste om netop det band.
Lack er meget udanske i deres udtryk, og det er i hvert fald ikke et band, man skal forvente at høre på P3 foreløbig, men det er forfriskende med et band, der selv tør bestemme, hvilken slags musik de vil lave, og krybe ud om vers/omkvæd/vers/omkvæd/omkvæd-formlen.
Albummet skal høres i sin helhed, ikke enkelte sange ad gangen. Problemet er dog, at der undervejs bliver dømt navlepilleri lidt for ofte, så man desværre bliver temmelig træt, ret hurtigt.

Kunstner
Titel
Be There Pulse
Distributør
Karakter
3