Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Opsamling fra progressivt ensemble

Updated
Opsamling fra progressivt ensemble
Ord og meninger om den nye opsamling fra Threshold Threshold har udgivet 8 studiealbums og finder nu, at tiden er inde til et best of... album (eller også er det et pengegrisk selskab, der ikke længere har kontrakt med bandet?). Bandet er engelsk og gør det i progressiv metal. Måske i den mere ’light’ ende af skalaen, men nuvel: det er kompetent og ofte skrevet over en atypisk skabelon. Et band der har stor sans for de iørefaldende og pompøse omkvæd.

Et best of... album appellerer til to grupper: fans’ne og den uindviede lytter. Første gruppe har ikke meget at komme efter. To sange er ikke udgivet før, men det er blot forkortede radioversioner af tidligere udgivne sange. For en mp3-generation er der ikke meget interessant i en opsamling af de bedste numre: det har en fan allerede gjort klar til eget brug.

Men hvad så med den uindviede? Der er meget for pengene: to cd’er fyldt til randen, og trods et spring på næsten 15 år fra debut til det seneste udspil, skift af sangere og andre medlemmer, også en fin rød tråd.

Det er dog cd 1 med de nyeste numre, der har haft størst succes hos undertegnede (en uindviet). Old school progressiv metal, der bestemt er værd at smage på.

Kunstner
Titel
The Ravages of Time
Distributør
Karakter
3