Fra den blandede metalhandel

Fra den blandede metalhandel
En lille tur gennem metallens mangfoldige undergenrer, hvor vi anmelder det nye album fra Krisiun Den brasilianske heksekedel af dødsmetal, Krisiun udgyder blod på deres 7. studiealbum ”Bloodshed”. Åreladningen bliver dog ikke den succes, Krisiun havde håbet på. Skiven blomstrer op i starten med en håndfuld aggressive skæringer, men småtossede eksperimenter midt i pladen gør, at man mister fokus. Landsmanden Max Cavalera havde meget nær ødelagt ”Roots” pladen med sine eksperimenter. Det Max var lige ved at gøre, sørger Krisiun for at gøre her på ”Bloodshed”.

Kritikpunkter er der desværre mange af. Produktionen varierer også alt for meget, og det fordi man har valgt at indspille den i et analogt studie - af alle påfund?! ”Bloodshed” består af otte nye sange, samt tre mere eller mindre vellykkede intro/outro forsøg.

Normalt er Krisiun det brasilianske svar på hyperhurtig dødsmetal, men selvom tempoet er intakt er materialet ganske simpelt for tyndt i denne ombæring. Jeg sætter Illdisposeds nye skive på igen!

Kunstner
Titel
"Bloodshed"
Distributør
Karakter
1